head
2183026 810x458 75f08
Pazartesi, 29 Nisan 2024

 

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, mahalle ziyaretlerinde vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor...

 

yılmaza ilgi 2 c630d

Gazipaşa’yı mahalle mahalle dolaşmaya devam eden Başkan Yılmaz, geçtiğimiz gün hem Yeniköy Mahalle sakinleri hem de Karalar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

yılmaza ilgi 3 37d4d

Başkan Yılmaz, yoğun bir ilgi ve güler yüzle karşılandı.

yılmaza ilgi 4 25ca6

Ziyaretleri sırasında Başkan Yılmaz’a; CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, Gazipaşa Belediyesi Yeni Dönem Meclisi Adayları, CHP İlçe Örgütü, Gazipaşa Belediyesi Eski Dönem Belediye Başkanı Cemburak Özgenç de eşlik etti.

 

yılmaza ilgi 5 9d8c1

Ziyaretler sırasında öncelikle Akoluk’tan Koru’ya, Kahyalar’dan Yakacık’a kadar ilçenin her bir noktasında yapılan beş yıllık hizmetler, bir sinevizyon gösterisiyle vatandaşlara aktarıldı, ardından Başkan Yılmaz ve beraberindeki katılımcılar mahalle halkıyla projelerini paylaştı.

yılmaza ilgi 6 d8eb9

YENİKÖY’DE DAVULLU ZURNALI KARŞILAMA...

 

Ziyaret ettiği her mahallede oldukça yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Yılmaz, Yeniköy Mahallesi’nde davul zurnayla karşılandı. Köy konağı önünde toplanan Mahalle halkına teşekkür eden Yılmaz, yaptıkları ve yapacakları projelerden bahsederek halkın desteğini istedi. Yeniköy ve Karalar Mahallesi sakinleriyle buluşan Başkan Yılmaz, “Bu soğuk kış gününde sıcacık yuvanızı bırakıp buraya geldiğiniz için hepinize ayrıca teşekkür ediyorum. Hepinizin bildiği gibi daha önce seçimden önce, kimseyi dışlayamayacağız, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, hiçbir mahalleyi ayırmayacağız, her mahalleye eşit şekilde hizmet vereceğiz ve hiçbir vatandaşımızı ayırmayacağız gibi sözler vermiştik. Biz bu sözlerimizi tutmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 53 mahallede çok güzel işler yaptık. Her mahallede belediye çalışanlarımızın eserleri mevcuttur. Mümkün olduğunca dışarıdan ihale almadık, yapılan çalışmaları kendi imkânlarımızla hallettik. Böylelikle gelirlerimizi ve giderlerimizi kontrol altına aldık. Mali disiplinimizi sağladık. Çok şükür geldiğimiz noktada hiçbir esnafımıza borcumuz yoktur. Yine bugün hiçbir çalışanımıza borcumuz yoktur. Bu süre içerisinde 16 tane iş makinası ve binek araç aldık. Bir tane asfalt üretim tesisi, bir Agrega çakıl yıkama tesisi, 2 tane beton santrali kurduk, bir tanesini mobil hale getirdik. Ve bu hizmetleri yaparken, ileriye dönük borçlar yapmadık. Bunları belediyenin kendi imkânlarıyla yaptık. Şu anda arkamızda ekonomik olarak bir sıkıntı bırakmadık. Gazipaşa’mızın çok ciddi sorunları vardı, onları da tek tek çözdük. Sizin destekleriniz bizimle olduktan sonra Gazipaşa’nın her noktasını yenilemeye ve güzel işler yapmaya devam edeceğiz.” dedi. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yılmaz, mahalle toplantılarının ardından vatandaşların sorularını yanıtladı ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

yılmaza ilgi 7 1da9d

 

 

HABER: Uğur  AKDAĞ

Gazeteler