head
2183026 810x458 75f08
Pazar, 28 Nisan 2024

 

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Gazi Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi...

 

Gazipaşa’da saha ziyaretlerine devam eden Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ziyaretleri kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

 

Saha ziyaretleri çerçevesinde en son Gazi Mahallesi vatandaşlarıyla bir araya gelen Başkan Yılmaz, vatandaşların beklentilerini dinleyip, çözüm üretmek üzere görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyor.

 

Mahalle ziyaretlerinde Başkan Yılmaz’a; CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, Gazipaşa Belediyesi Meclis Üyesi adayları ve CHP İlçe yönetimi eşlik ediyor.

 

Her bir mahalleye sırayla ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Yılmaz, ziyaretleri sırasında hem vatandaşların görüşlerini ve beklentilerini dinliyor hem de ilçe halkı için çözüm odaklı projelerinden bahsediyor.

 

Başkan Yılmaz: “Sizlerin desteğiyle Gazipaşa’ya Hizmete Devam edeceğiz.”...

 

Gazi Mahallesi’ndeki toplantıda Yerel seçimlerin ilçeler ve ülkeler için büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Yılmaz, ziyaretleri esnasında kendilerine gösterilen ilgi ve destekten dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

gzp bağrına 2 319a1

Başkan Yılmaz, “Gazipaşa’da Cumhuriyet Halk Partisi'nin yerel iktidarını oluşturmak için yine kol kolayız, omuz omuzayız ve hep birlikte çalışıyoruz. 5 Yıl önce, sizlerin desteğiyle belediye başkanı oldum. Bunun için ayrıca sizlere çok teşekkür ediyorum. 5 yıldır ne yaptığımızı zaten sizler de görüyor ve sizler de biliyorsunuz. 5 yıl içerisinde maalesef pandemi, deprem, sel ve yangın gibi üzücü olaylar yaşadık. Yaşadığımız bu zorlukları sizlerle beraber, hep birlikte aşmayı başardık. Bizim asıl işimiz belediyecilik ve biz bu konuda eğitimler aldık. Çok şükür belli bir devlet tecrübemiz de var. Çalışacak imkânımız da var. Belediye işlerini kesinlikle ek iş olarak görmüyor, sizlere hizmetlerimizi eksiksiz olarak vermek için ben ve ekibim gece gündüz belediyecilikle uğraşıyoruz. 53 mahallemizin hepsinde hizmetler yaptık ve şu anda gururla söyleyebilirim ki 53 mahallenin hepsini kendi mahallemmiş gibi tanıyor, nerede ne sorun olduğunu biliyorum. Biz Gazipaşa’nın sorunlarının ne olduğunu, çözümlerinin de ne olduğunu bilen bir ekibiz. Dolayısıyla bundan sonraki süreçte de bu hizmetlerimizi aynı şekilde devam ettireceğiz.” dedi.

gzp bağrına 3 baa68

Başkan Yılmaz: “Bizim yolumuz Vatanını en çok seven görevini en iyi yapan diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yoludur.” Gazi Mahallesi’nde yapılan yoğun katılımlı toplantıda konuşmasını sürdüren Başkan Yılmaz “5 yıl önce Gazipaşa’nın kaynakları Gazipaşa’ya yeter demiştik. Şu anda gururla söyleyebilirim ki hiçbir esnafımıza borcumuz yok, şeffaf bir şekilde belediyeyi yönettik. Belediyenin her kuruşunu çok dikkat ederek harcadık. Şu anda borcumuz olmadığı gibi, yaptığımız işleri de peşin yapar haldeyiz. Kendi kaynaklarımızla geçmiş dönem borçlarını da kapattık. Bizim yolumuz halkın dışında olan insanların yolu değildir, bizim yolumuz kalp kıran insanların yolu değildir, bizim yolumuz vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yoludur. Bilimin yoludur, adaletin yoludur. Hak hukuk diyenlerin yoludur. Eğer 5 yıllık icraatlarımızdan memnunsanız, sizlerden 5 yıl daha görev istiyoruz. Siz bize destek olursanız, biz kendimizi daha güvende hissederiz ve sizinle birlikte bu şehri daha ileri taşırız. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor, teşekkür ediyorum.” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

 

Gazi Mahallesi sakinlerinin yoğun bir şekilde katılım gösterdiği mahalle toplantısı, alkışlar eşliğinde büyük bir coşkuyla sona erdi.

 

 

 

HABER: Uğur  AKDAĞ

Gazeteler