head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 02 Mayıs 2024

 

Gazipaşa’da, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yaklaşık iki hafta önce aktifleştirdiği Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı yapılacak...

23 Şubat Cuma Günü yapılacak açılışa, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de katılacak.

 

Gazipaşa’da 31 Mart yerel seçim heyecanı devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gazipaşa’da hizmet verecek olan Seçim Koordinasyon Merkezi 23 Şubat Cuma günü 14.30’da büyük bir coşkuyla açılacak.

 

İstiklal Mahallesi Cumhuriyet Meydanı Büyükballı İş Merkezi’nde yer alan Cumhuriyet Halk Partisi Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış törenine, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile birlikte, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve CHP'nin önde gelen isimleri katılacak. Tüm Gazipaşa halkının davet edildiği açılış töreninde, parti yetkilileri seçim çalışmalarıyla ilgili bilgiler verilecek.

 

BAŞKAN YILMAZ: “BİR SICAK ÇAYIMIZI İÇMEYE VE AÇILIŞIMIZA TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ”...

 

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 23 Şubat Cuma günü seçmene kolaylık sağlanması ve daha sağlıklı bir iletişim kurulabilmesi açısından Gazipaşa Cumhuriyet Meydanı’nda hizmet veren CHP Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına tüm Gazipaşa halkını davet etti. Vatandaşların dinlenebilecekleri, dertlerini anlatabilecekleri, seçim atmosferini takip edebilecekleri koordinasyon merkezinin açılışı için konuşan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz "İşimiz gücümüz Gazipaşa! Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışı için heyecanla hazırlanıyoruz. Koordinasyon merkezimiz, tüm halkımızın rahatlıkla çay içebildiği, sohbet edebildiği, seçim atmosferini takip edebildiği bir yer oldu. 23 Şubat Cuma günü saat 14.30'da açılışını gerçekleştireceğimiz Seçim Koordinasyon Merkezimizde bir sıcak çayımızı içmeye ve açılış törenimize tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.

 

 

HABER: Halime  Yağmur  AKDAĞ

Gazeteler