head
2183026 810x458 75f08
Pazartesi, 29 Nisan 2024

 

İYİ Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Alper Arıkan, Antalya da yaşanan sel felaketinin ardından bir açıklama yaptı.

Başkan Arıkan yaptığı açıklamada şunları söyledi;

""Her selde, her felakette vatandaşlarımıza yardım için hazır kıta beklemesi gereken belediyeler maşallah ki ‘imdat’ çağrısı duyduğunda önce sosyal medyada video çekebilmek için dronları havada uçuruyor, sosyal basın birimleri eline kamerayı alıyor, az bir şey ıslatılmak üzere çizmeler giyiliyor.

Her felaket sonrası önümüze çok güzel editlenmiş, ışıktan altyazıya kadar özenle kurgulanmış videolar geliyor.

Halkımız için cansiperane görev yapan emekçilerimizi tenzih ederek; artık bu şovmen siyasetçilerden bıktığımızı dile getirmek istiyorum.

El insaf!

Sayın Belediye Başkanları, Antalya’mız sizlerden felaket sonrası hizmet değil felaket yaşamamak için hizmet istiyor. ‘Görülmemiş bir yağmur’ deyip işin içinden sıyrılmak değil en kötü senaryoya hazırlıklı olmaktır belediyecilik.

Biz İYİ Parti olarak bugün belki azız, belki sizler gibi medyatik değiliz, belki de vicdanımız el vermediğinden felaket üzerinden reklam yapmamayı tercih ediyoruz fakat Antalya’mız için vatandaşlarımıza bir anne şefkati ile, anneliğin sahipleniş sezgileri ile ve Dr.Nesrin Ünal ablamızla güzel şehrimizin her noktasına kadın eli değmiş kusursuzluğunu yaşatacak iyi bir belediyecilik sunuyoruz. Antalya iki kutuplu siyasete mecbur değildir, olmamalıdır…""

 

 

 

HABER: Halime Yağmur  AKDAĞ

Gazeteler