head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

 

Cumhuriyetin 100. Yılında 24 Kasım Öğretmenler Günü Antalya’da coşkuyla kutlandı...

Hafta boyunca öğretmenleri ziyaret edip hediyelerini takdim eden sendika temsilcileri, hafta sonu düzenlediği kahvaltı etkinliğiyle Öğretmenler Günü coşkusunu taçlandırdı.

öğretmenler 2 6f691


Hürriyetçi Eğitim Sen Antalya 2 Nolu şube tarafından Manavgat ve Alanya ilçelerinde tertip edilen kahvaltı etkinliklerine öğretmenler teveccüh gösterip yoğun katılım sağladılar. Etkisiz sendikal düzene karşı çıkıp Hürriyetçi Eğitim Seni tercih eden yüzlerce öğretmenin aileleriyle bir araya geldiği programa Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcıları Erdoğan Aktaş ve Gökhan Öztürk de katıldı.


Programın açılış konuşmasını Şube Temsilcisi Birkan Şam yaptı.

öğretmenler 33 1c076

Birkan Şam yaptığı konuşmada ilkeli, şeffaf ve siyasetten talimat almayan sendika şiarıyla çıktıkları yolda daha iki yıl olmadan rekor sayılarla büyüdüklerini belirterek bu rekora imza atan tüm eğitim çalışanlarına teşekkür etti.

Ardından sözü devralan Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Öztürk salonda hürriyeti sahiplenen bir aile tablosu gördüğünü ifade ederek bu güzel organizasyonu düzenleyen ve katılım gösteren öğretmenlere teşekkür etti.

Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Aktaş ise Hürriyetçi Eğitim Sen ailesinin hızlı büyümesini engellemek adına çıkarılan %2 sendika barajı meselesine değinerek eğitim çalışanlarına vurulan, günlük bir ekmek bedeli bile etmeyen, sendika primi zincirini kırarak yollarına devam edeceklerini belirtti.

Şube temsilcisi Birkan Şam’ın Genel Merkez Yöneticilerine katılımlarından dolayı sunduğu plaket takdiminin ardından hatıra fotoğrafları çekilerek program sona erdi...

 

 

 

HABER: Mertcan  YILMAZ

Gazeteler