head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Ankara'da Mansur Yavaş'ı, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ve Aydın'da Özlem Çerçioğlu'nu yeniden aday göstereceğini açıklayan CHP lideri Özel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile geriye kalan belediye başkan adaylarının objektif kriterlerle ölçme değerlendirmeye tabi tutulacağını açıkladı...

 

Yerel seçimlerde öncelikli hedeflerini mevcut belediyelerin yeniden kazanılması olarak açıklayan Özel, “Yerel seçimlerde elimizde bulunan, milletimizin bize emanet ettiği, temiz, ahlaklı bir şekilde yönettiğimiz, çalışkanlıklarıyla her biriyle gurur duyduğumuz belediyelerimizin yeniden kazanılması. Bu kazanımda bir tek kriterimiz var. Tercihlerimizde tek kriter olacak. Milletin gönlünde yer etmiş, seçildiği günden daha iyi durumda olan ve yeniden seçilecek belediye başkanlarımız, yeniden aday olacaklar. Sayısının çok olduğunu düşünmüyorum ama yaptığı hizmet halkta teveccüh görmüyorsa, o zaman durumları yeniden değerlendirilecek” dedi.

Aralarında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de bulunduğu bazı Büyükşehir, İl ve İlçe Belediye Başkanlarına dönük objektif kriterlerle ölçme değerlendirmeyle kimsenin hakkını yemeden ilerleyeceklerini vurgulayan Özel, “Kapalı toplantıda kullandığımız bir ifadeyi burada bir kez daha söylemek gerekirse ben hiçbir belediye başkanını, ‘değişim’ karşıtı diye cezalandırmak ve hak ettiği bir görevi kendisine vermemek niyetinde değilim. Hiçbir belediye başkanı da bize destek verdiği için hak etmediği bir yere gelmeyecek” diye konuştu.

ozgur ozel degisim ekibinin soz verdigi bir 16524139 amp 63101

 


ÜÇ İSMİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI...
Kurultay salonundaki kürsüye ilk düğmeyi ters ilikleyerek çıkmadığını belirten Özel, ilk düğmeyi ters iliklemenin birilerine belediye sözü vermek olduğunu aktardı.
Hiçbir ilde, ilçede genel başkanın söz verdiği ya da “değişim” ekibinin söz verdiği bir belediye başkanı adayları olmadığını dile getiren Özel, “Sadece Sayın Mansur Yavaş, Sayın Ekrem İmamoğlu ve Aydın’ın ‘topuklu efesi’ Özlem Çerçioğlu’yla ilgili anketlerdeki çok yüksek memnuniyet oranına dayanarak, Parti Meclisi’ne bir teklifle geleceğiz ve üç belediye başkanımızı yeniden adaylaştıracağız” açıklamasında bulundu.

c1c13003 efa5 41e2 90b2 054a7d886f74 3dce9

Özgür Özel'den 3 büyükşehir belediye başkanına veto

CHP'de devr-i sabık başladı! Özgür Özel'den 3 büyükşehir belediye başkanına veto
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, işe eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın isimleri partiden uzaklaştırarak başlıyor. Genel Merkezci olarak bilinen belediye başkanlarından İzmir'de Tunç Soyer, Eskişehir'de Yılmaz Büyükerşen ve Hatay'da Lütfü Savaş yeniden aday gösterilmeyecek.

 

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

 

Gazeteler