head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Adil Türkiye Partisi (ATP) Genel Başkanı Michael James Aşkar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2003 yılında Bayrampaşa'da bindiği attan düşmesinin ardından, ata binerek sembolik bir gönderme yaptı.

 

ADİL TÜRKİYE PARTİSİ GENEL BAŞKANI AŞKAR: "ATATÜRK MİLLİYETÇİLERİ OLARAK ATAMIZ GİBİ ATA BİNMESİNİ DE, ÜLKEYİ YÖNETMESİNİ DE BİLİRİZ!

Aşkar, bu hareketiyle ülkenin liderliği için gereken yetkinlik ve becerilere sahip olduklarının mesajını verdi.

 

Genel Başkan Aşkar, at üzerinde yaptığı açıklamada, "Biz Atatürk milliyetçileri, atamızın izinden giderek ata binmesini biliriz. Kılıç kuşanmasını, vatan için savaşmasını biliriz. Ancak en önemlisi, halkımız için Türkiye Cumhuriyeti'ni savunup, adaletle yönetmeyi biliriz" dedi. Aşkar, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik ve siyasi sorunlara dikkat çekerek, "Vatan hainlerini, cumhuriyet ve Atatürk düşmanlarını, kadın ve çocuklara yönelik her türlü saldırıyı kesinlikle affetmeyeceğiz. Bu topraklarda adaleti ve huzuru tesis etmek için tüm gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

 

Michael James Aşkar, Adil Türkiye Partisi'nin ülkenin her türlü sorununu çözme kapasitesine sahip olduğunu vurgulayarak, "Ekonomiden, dış politikaya, eğitimden, sağlığa kadar her alanda ülkemizi layık olduğu noktaya getirmek için çalışacağız" diye konuştu.

Bu sembolik gösterisiyle Genel Başkan Aşkar, halka olan inancını, devlet yönetimindeki becerisini ve Atatürk milliyetçiliğine olan bağlılığını bir kez daha ortaya koydu.

 

 

 

 

Gazeteler