head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kasım ayı içerisinde toplanması beklenen Olağan Büyük Kurultayı'nda, Genel Başkan Mustafa Destici’nin karşına çıkmak üzere, Cevdet Tellioğlu genel başkan adaylığını açıkladı.

Tellioğlu, "Gelecek için BBP' ye ihtiyaç var. BBP'nin kurucu geleneği Muhsin Yazıcıoğlu önderliğinde verilen verilen mücadelenin sahada görülmesi gerektiğini söyledi.

Liderin seçtiği değil, üyelerin seçtiği Parti Meclisi'nin temsilcisi olan liderlerin ortaya çıkması gerektiğini de vurgulayan Tellioğlu, "Liderin partisine değil, milletin partisine ihtiyacımız var” dedi.

 

ADAY 2 0b212

“Türkmen,Kürt,Laz, Çerkez, Boşnak, Arap ile bir kilimin desenlerinin oluştuğu gibi, bir bütünü oluşturan millete Türk milleti denir anlayışı; Türk Milleti için çalışana Türk Milliyetçisi denir yaklaşımı; Aşkın değerleri hayatına tatbik eden ve yaşama katmaya mücadele edene ülkücü denir ilkelerine bağlıyız diyen Tellioğlu, bu ilkeleri parti yasalarına dönüştürmeyi amaçlayan biri olarak Genel Başkanlığa aday oldum" dedi.

ötekileştirilerek dışlanmıştır. Anca, artık tüm dava insanlarının, Türk milletini bir araya getirebileceği yapının, yetişen kardeşlerimizle birlikte partiyi asli çizgisine taşıma zamanı gelmiştir.

Diğer kategorisinden çıkarak, sağlıklı iletişim ve projelerle, önce yerelde, şehit Muhsin Yazıcığlu’unun “yapamazsam istifa ederim” dediği BüyükAile projesini hayata geçirerek başarıyı sağlamak, bu sinerji ile devlet yönetimine talip olma zamanı gelmiştir.

Şehidimin davasını takiple, mecliste komisyonun kurulmasının, mahkemede davanın suikast olarak esastan görülmesinin güçlü mücadelesinin zamanı gelmiştir.” Diyen Tellioğlu değişimden yana olan teveccühten oldukça memnun.

ADAY 3 24588

Bu sefer Mustafa Destici’nin işi zor. Türkiye’nin proje oluşturma ve uygulama ustası Cevdet Tellioğlu’na ciddi destek var.

Tellioğlu; “BBP değerlerine sevdalı bir dava adamının, herhangi bir ilçeden üye olması sonucunda 200’ü aşkın imzanın tamamlanması ile genel başkan adaylığı bizim tüzüğümüzün kurallarındandır. Bu kuralların gerektirdiği koşulları karşıladığıma olan inanç ile partimizi yeniden asli çizgisine taşımak gayesiyle, adaylık açıklamasını yaptım.

BBP’ni uydu olmanın dışında bırakarak, kendi kimlik ve anlayışıyla, kendi insan kaynağı ile oluşturacağı Türkiye’nin yaralarını iyileştirebilecek güçteki insan kaynağı ile daha iyi bir BBP’ni oluşturmak için adayım. Adaylığımıza, sizlerin de sahada takip edebileceğiniz gibi, cesaretle destek verenlerin ciddi seviyelere ulaşmış olması bunun en önemli 

göstergesi. Bunda tabi ki, gerek Şehidimin bizim kolumuzu İBB başkan adayı olarak kaldırmış olmasının, geçmişte yaptığımız millet adına olan, onlarca projemizin, zigzag yapmadan, söylediğimizin arkasında durmamızın, Muhsin-i Tavrı hayatımıza almaya ve yaymaya çalışmamızın önemli bir katkısı inkar edilemez.

Önümüzdeki yerel seçimlerde her bölgeden alabileceğimiz belediyelerde BüyükAile Şeffaf Süreç Yönetimi modelini uygulayarak; devlet millet sermaye birlikteliği ile halkın para kazanmasının, yolsuzluğun-hırsızlığın önlenmesinin mümkün olabildiğini göstereceğiz. Böylece, bütün milletimizle ve değerlerimizle birlikte iktidara yürümenin yollarını açacağız.Türk ve İslam dünyasının, dünya mazlumlarının yeşeren yeni ümidi olacak yapıyı, milletimize ve dünyaya sunacağız.” dedi.  

ADAY 4 80b98

 

 

HABER: Emine YILMAZ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gazeteler