head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

 

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yol kenarında başından ve göğsünden vurulmuş cesedi bulunan Gülten Ataklı'nın (35) gözaltına alınan boşanma aşamasındaki eşi polis memuru Mürsel Ataklı (38), tutuklandı...

Soruşturma kapsamında Ataklı'nın Samsun'da görev yapan boşanma aşamasındaki eşi polis memuru Mürsel Ataklı gözaltına alındı. Ataklı, jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün Sungurlu Adliyesi'ne sevk edildi. Gülten Ataklı olduğu belirlenen kadının başından ve göğsünden vurulduğunu ve yaşamını yitirdiğini tespit etti. Mürsel Ataklı'nın ifadesinde eşiyle piknik yapmaya gittiklerini belirterek, 'Daha sonra konuştuk. Ama ben yapmadım. Olayı hatırlamıyorum' dediği belirtildi. Ataklı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Gülten Ataklı'nın cenazesi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

VATANDAŞLAR HABER VERDİ...

Olay, dün Sungurlu ilçesi Demirşeyh köyü Topaktaş mevkisinde meydana geldi. Köye yakın, çalılık alanda hareketsiz yatan kadını görenler jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

BAŞINDAN VE GÖĞSÜNDEN VURULMUŞTU...

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Gülten Ataklı olduğu belirlenen kadının başından ve göğsünden vurulduğunu ve yaşamını yitirdiğini tespit etti. Soruşturma kapsamında Ataklı'nın Samsun'da görev yapan boşanma aşamasındaki eşi polis memuru Mürsel Ataklı gözaltına alındı.


İFADESİNDE "HATIRLAMIYORUM" DEDİ...

Ataklı, jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün Sungurlu Adliyesi'ne sevk edildi. Mürsel Ataklı'nın ifadesinde eşiyle piknik yapmaya gittiklerini belirterek, "Daha sonra konuştuk. Ama ben yapmadım. Olayı hatırlamıyorum" dediği belirtildi. Ataklı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.Gülten Ataklı'nın cenazesi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYNAK:  Ajanslar

Gazeteler