head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

 

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan öncülüğünde Alanyalı siyasetçi Alper Arıkan’ın da katılımı ile İYİ Parti Antalya Divan Kurulu parti genel merkezinde Meral Akşener’i ziyaret etti...

 

İYİLER 2 36e1b

Ziyaret hakkında basın mensuplarına konuşan İl Siyasi İşler Başkanı Arıkan: “Öncelikle nazik kabulü için Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e ve öncülüğünden dolayı İl Başkanımız Sayın Vahdet Afşin Karacan’a teşekkür ederim. İl Başkanımız ve Divan Kurulumuzda omuz omuza görev yaptığım herbiri birbirinden değerli yol arkadaşlarım ile bugün çok verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Genel Başkanımıza şehrimizin dinamikleri, yaklaşan yerel seçim ve teşkilatlarımız hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Akabinde ise yine genel merkezimizde Genel Başkan Yardımcılarımıza ziyarette bulunup, istişareler gerçekleştirdik. Genel Başkanımızın ve Genel Merkez Yöneticilerimizin Antalya hakkında fikir ve görüşleri bizleri son derece mutlu edip, seçim öncesi motivasyonumuzu en yüksek dereceye çıkardı. Biz de şartlar ne olursa olsun önümüzdeki yerel seçimlerde teşkilatlarımız adına üstün performans göstereceğimizin ve seçimden en iyi şekilde çıkacağımızın sözünü verdik.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ve kıymetli yöneticilerimizin tüm Antalya ve Alanyalılara selam ve muhabbetlerini sizlerin huzurunda hemşehrilerimize iletiyorum.” dedi.

 

 

 

 

HABER: Mertcan  YILMAZ

Gazeteler