head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

MHP Alanya deprem bölgesini ziyaret etti... Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ve yönetim kurulu üyeleri deprem bölgesine giderek yardımda bulundular...

MHP ALANYA DEPREM BÖLGESİNDE 2 a15b9

MHP Alanya İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "İlçe Başkanımız Mustafa Sünbül ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinin merkez üssü olduğu şiddetli depremlerde vahim bir yıkıma uğrayan Adana, Osmaniye, Bahçe, Nurdağı, Türkoğlu, Kahramanmaraş, Pazarcık, İskenderun, Antakya ve Hatay'ı ziyaret ederek depremzede vatandaşlarımızla hemhal olduk.
Depremden etkilenen il ve ilçelerimizde depremzede çocuklarımız için oyuncak, kitap ve kırtasiye malzemelerini dağıtmak üzere yola koyulduğumuz ziyaretler kapsamında AFAD'la koordineli olarak Alanya'mızdan hayırsever ve dava arkadaşlarımız tarafından toplanan malzemelerimizi depremzede çocuklarımızla buluşturduk.
Çocuklarımız gelecektir. Gelecek riske atılamaz. Yetimlerimiz, öksüzlerimiz, kimi kimsesi olmayan evlatlarımız asla yarınsız ve çaresiz değildir. Kimsesizlerin umudu olmak, huzuru olmak, aşı olmak, sıcak kucağı olmak manevi görevimizdir.
“Büyük Felaketin Mucize Çocuklarına” sahip çıkmak, toplumla bütünleşmelerini sağlamak, gözyaşlarını silmek, acılarını dindirmek, iyi yetişmelerini temin etmek amacıyla deprem bölgelerinde bulunan çocuklarımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.
Devletimiz tüm kurum ve kuruluşları ziyaret etmiş olduğumuz yıkıma uğrayan, yardıma ihtiyaç duyulan her yerde tüm heybetiyle, tüm haysiyetiyle sahada görevinin başındadır.
Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremin yaralarını sarmak, enkazı kaldırmak, sosyal ve toplumsal hasarı onarmak için devlet ve millet el ele vermiş, muazzam bir dayanışma ve yardımlaşma örneği sergilemiştir.
Bir kez daha deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor, halen tedavi altında bulunan vatandaşlarımıza şifalar diliyoruz.
Yaralarımızı birlikte saracağız"...

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler