head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Bohem Bar’da Women Empowerment Ankara ve Dj Mari'nin ortaklaşa düzenlediği Noel Arifesi partisi vardı…

WOMAN PARTY 1 6db50

Farklı ülkelerinden kadınlar Women Empowerment Ankara ve Dj Mari'nin önderliğiyle 2023 Noel arifesi partisinde BohemBar’da bir araya geldiler…

WOMAN PARTY 2 29923

Women Empowerment Kulübün kurucusu olan İndira Er, Olga Yemets ve Julia Gurme, Bar’da yaptıkları partide misafirleri ile birebir ilgilenerek eğlencenin tadını hep beraber çıkardılar. Women Empowerment Ankara ve Dj Mari ortaklığı ile yapılan Christmas partide eğlence doruktaydı. Partiye iş kadınları ise eşleri ile katıldılar.

WOMAN PARTY 3 efaf5

Ankara’da yaşayan Bağımsız Birleşik Devletler Ülkelerinden kadınlar ve eşleri ile Türk uyruklu misafirler bir arada bu partinin neşesini beraberce geç saatlere kadar yaşadılar.

WOMAN PARTY 4 f5574

DJ Mari’nin ve Taha Sertkaya’nın yaptığı müzikler ile coşan misafirler kadar Bohem Bar’da gönüllerince eğlendiler.

WOMAN PARTY 5 0d166

Mekan sahibi Fethi Koyuncu ile Bihter Ankara’nın sahibi Burhan Güneş’te gecede eğlenenler arasındaydı. İki büyük işletmeci konukların iyi bir şekilde eğlenebilmesi için büyük misafirperverlik örneği sergilediler.

WOMAN PARTY 6 8fbf0

DJ Mari ile Saksafon music show eşliğinde eğlenilen Nole Arifesi Partisinde en güzel yabancı parçalar hep beraberce söylendi.

WOMAN PARTY 10 8a2f7

Müziğin ritmine kapılan kadınlar ve erkekler yorulana kadar dur durak bilmeden dans ettiler.

WOMAN PARTY 7 40074

Bohem Bar’ın güler yüzlü personeli de serviste aksaklık yaşanmaması için canla başla çalışırken, gelen konukların Bar’dan mutlu bir şekilde ayrılmasını sağladılar.

WOMAN PARTY 8 cef90

Bohem Bar’da buluşan Bağımsız Birleşik Devletler Ülkelerinden kadınlar ilerdeki günlerde de bu tür etkinliklerde bulunarak birbirimizle gelişmeye ve bir araya gelmeye devam edeceğiz dediler.                                                                                                                                                                                             WOMAN PARTY 9 da871

 

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler