head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Ailesi Gazipaşalı Sedanur için televizyon programına çıktı.


Gazipaşa’da 41 gün önce kaybolan ve haber alınamayan Sedanur Uludağ'dan umudunu kesmeyen ailesi, kızlarını Star TV ekranlarında yayınlanan Gerçeğin Peşinde programında arıyor...

SEDANUR a469c

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde 24 Kasım Perşembe günü ortadan kaybolan Sedanur Uludağ’ın (21) ailesinin, kızlarının bulunması için kayıp başvurusunda bulunmasının ardından arama çalışması başlatılmıştı. 41 gündür haber alınamayan genç kızın, Koru Sahili’nde yalnız bir şekilde yürüdüğü anların bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği görüntüler ortaya çıktı. Arama çalışmalarını Koru Sahili’nde yoğunlaştıran polis, jandarma, sahil güvenlik ve AFAD ekipleri, genç kızı bulmak için seferber oldu. Genç kızın şemsiyesinin bulunduğu alanda çalışmalarını sürdüren ekipler, dalgıçların ve özel eğitimli kadavra köpeklerinin katılımıyla arama faaliyeti gerçekleştirdi ancak genç kıza ulaşamadı. Kızından bir türlü haber alamayan anne Gülsüm Uludağ ve baba Cevdet Uludağ, çareyi TV programına katılmakta buldu. Star TV ekranlarında yayınlanan Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programına katılan aile kızlarına seslenerek

 SEDANUR AİLESİ eca99

"Kızım sesimi duyuyorsan lütfen bizi bir ara, bir sor. Mutlaka bir şey yap. Bir haber bekliyoruz. Biz 41 gündür perişanız. Çoluk çocuk bütün hepimiz perişanız. Yani gece uykusu yok, yemenin içmenin tadı tuzu yok. Hayat bomboş. Mutlaka biz senden haber bekliyoruz. Sağ olduğunu bilelim. Mutlaka bir haber ver. Hayırlı haberlerini bekliyoruz" diye konuştular.

24 Kasım 2022 tarihinde saat 13.00’den sonra kızları ile iletişim kurulamadığını anlatan baba Cevdet Uludağ, kızlarının o gün ehliyet sınavına gittiğini arkasından pastanede çalışan Selcan adındaki kuzenini ziyaret ettiğini ve kısa süre sonra pastaneden ayrıldığını ifade etti.
Kayıp Sedanur’un bulunması için karakoldan çıktıkları sırada eşinin yeğeni Fatih’in kendilerini arayarak yardımcı olmaya çalıştığını söyleyen Cevdet Uludağ, ilerleyen günlerde Fatih’in hal ve hareketlerinden şüphe duyduğunu ifade ederek yeniden sorgulanmasını talep etti.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gazeteler