head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Üç aylık bir seçim maratonu ile yaklaşık 10 bin ALTSO- Alanya Ticaret ve Sanayi Odası üyesine tek tek ulaşarak ve gittikleri seçim bölgelerinde bir ilke daha imza atarak üye olmayan esnafın da sesini ve talebini dinleyerek seçimi kazanan Eray Erdem ve ekibi fırtına gibi...


Bir taraftan ALTSO'daki oluşumları tamamlayan ,çalışmaları yürüten Başkan Erdem ve ekibi, diğer taraftan ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

img 20221212 wa0114 898be

BAŞKAN ERAY ERDEM VE EKİBİ SEL BÖLGESİNDE...

ALTSO Başkanı Eray Erdem, ALTSO Meclis Başkanı Mehmet Kural ve yönetim kurulu üyeleri, Antalya BŞB Başkanı Muhittin Böcek'i sel bölgesinde ziyaret ederek 'Geçmiş olsun' dileklerini ilettiler.

img 20221212 wa0116 266d9

ALTSO-Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem, ziyarete ilişkin sosyal medya mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Meclis Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek’i ziyaret ederek, hem Alanya’mızın taleplerini ilettik, hem de bugün yaşanan sel felaketi dolayısıyla geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.
Gece yarısından itibaren Kumluca ve Finike ilçelerimizde yaşanan sel felaketi dolayısıyla bölgede incelemelerde bulunan, tüm yorgunluğuna ve üzüntüsüne rağmen çok değerli vaktini bizlere de ayıran Kıymetli Başkanımıza teşekkür eder, saygılar sunarım."


ALTSO Başkanı Erdem ve yönetimi, SGK Antalya İl Müdürü Beyazıt Ablay ve Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan'ı da ziyaret ettiler.

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler