head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Alanya'nın gözde turistik otellerinden olan Utopia World 15.yılını görkemli bir program eşliğinde ve otelde ki misafirleri ve personeli ile kutladı...

utopıa world 15 yaşında 3 fac90


Bütün gece, otelde ki birçok ülkeden tatil yapan turistlere lüks ikramlarda bulunan otel yönetimi ve çalışanları, geç saatlere kadar birbirinden değişik eğlence programları ile unutulmaz bir geceye imza attılar.


Alanya Basının da davetli olduğu geceye çok sayıda gazetecide iştirak etti.

 

utopıa world 15 yaşında 2 3636d

Utopia World otel yönetim kurulu üyesi Ayşegül Dursun Karaca, 15 yıl boyunca otelde hizmet veren çalışanlarına ve yönetici konumdaki personeline Teşekkür plaketi vererek bir konuşma yaptı.

utopıa world 15 yaşında alt iki 3bd29

Ayşegül Dursun Karaca, Genel müdür Elvan Altuntaş ve müdür yardımcısı Murat Macit Dursun'u yanına çağırarak plaketlerini takdim etti.

utopıa world 15 yaşında 4 dfcdb

Daha sonra diğer personelini de sahneye davet ederek plaketlerini verdi ve İngilizce bir konuşma yaparak; " İşte bu harika insanlar benim ailem. Otelimizi 15 yıldır yorulmadan ve güler yüzleri ile profesyonelce çalışarak bugünlere getirdiler. Ben otelim adına çok şanslıyım çünkü böyle güzel bir ekibim ve ailem var "diyerek büyük alkış aldı.

utopıa world 15 yaşında 11 e3068

Pasta kesimi ve şampanyalı kutlama, konukların coşkusu ile ve canlı müzik eşliğinde danslarla devam etti.

utopıa world 15 yaşında 9 34ba5

UTOPIA WORLD HOTEL HAKKINDA...

500 personelin hizmet ettiği Utopia World hotel, büyük bir iş istihdamı ile ekonomiye büyük katkı sağlıyor.

Akdeniz'e bakan bir tepede 11 hektarlık yemyeşil bir alanda hizmet sunan bu lüks tesis, su sporları kompleksi Gold Cable Park'a 7 km, Orta Çağ'dan kalma Alanya Kalesi'ne 20 km uzaklıktadır.

 utopıa world 15 yaşında 10 7b707

Deniz veya dağ manzaralı terası veya balkonu olan sade odalarda uydu televizyon, ücretsiz kablosuz internet ve mini bar bulunur. Üst sınıf odalarda kanepeli salon; süitlerde ise ek olarak jakuzi ve 7/24 oda servisi vardır.

utopıa world 15 yaşında 6 39b5d

Otopark ve açık büfe kahvaltı ücrete dahildir. Diğer imkanlar arasında tenha bir özel plaj, su parkı, kapalı ve açık havuzlar, spor salonu, spa ve tenis kortu bulunur. 4 restoran, 5 bar ve bir gece kulübü vardır.

utopıa world 15 yaşında 8 e26e9

Anex tour başta olmak üzere;
--Akay tour,
-- Odeon,
-- Penin sula,
--Tatil budur,
--Booking.com,
--Kilit Global ağırlıklı çalıştıkları tour firmalarıdır.

utopıa world 15 yaşında 7 1e9ec

Turist potansiyeli ise; ağırlıklı olarak Rusya, Polonya, İsveç, Ukrayna, Kazakistan, Azerbaycan, Bela Rusya ve diğer Avrupa ülkelerinden oluşmaktadır.

 

 

HABER ve FOTOĞRAFLAR: İbrahim AKDAĞ

 

Gazeteler