head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca yapılan genel kurulda Başkan seçilerek tekrar güven tazeledi...

ALİ KARACA 3 73bfe

Yapılan genel kurul ve oy verme işleminin bitiminden sonra açıklama yapan başkan Karaca kendisine destek veren herkese teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

ALİ KARACA 2 afe28

"" 6. Olağan Genel Kurulumuzu 03.06.2022 tarihinde gerçekleştirdik. Oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri yüksek teveccühüyle beraber tekrar başkanlığa seçildim. Beni tekrardan bu göreve layık gören, oy veren, vermeyen tüm arkadaşlarıma tekrardan teşekkür ederim. Yeni dönemde esnafımıza layık olmak için dürüstçe, sevgiyle, durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Cenabı Allah emanetinizi layıkıyla sahiplenmeyi ve bu görevi layıkıyla yapmayı bize nasip etsin. Artık ileriye bakma zamanı gelmiştir. Bu seçimin kaybedeni yoktur. Esnafımız kazanmıştır. Bu mutlu ve gururlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, bizzat gelerek tebrik edip kutlayan, gerekse telefon ve sosyal medya üzerinden iyi dilek ve temennilerde bulunan, güzel dileklerini çiçek göndererek paylaşan bizleri yalnız bırakmayan tüm esnafımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Sevdikleriniz ile birlikte nice güzel günler geçirmeniz dileklerimle saygılarımı sunuyorum. Biz büyük bir aileyiz.""

 ALİ KARACA 4 8f22c

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler