head
2183026 810x458 75f08
Salı, 30 Nisan 2024

 

 

Çiçeği burnunda ,yeni seçilen CHP Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik; seçilir seçilmez ilk icraat olarak Alanya Belediyesi'ne ait borç tablosunu eksik bilgilerle belediye binasına asmak oldu...

 

OYSA BAŞKAN YÜCEL NELER YAPMADI Kİ...

400.000 nüfuslu Büyük Alanya'nın her yerine hizmet götürmek için 10 yıldır her zorluğun altından kalkan, Alanya'ya 178 Park, yürüyüş yolları,kültür merkezleri,düğün salonları, Teleferik, su fabrikası, olimpik yüzme havuzlu kapalı spor salonları, Asfalt fabrikası,Alanya halkının refahı için ,128 tane kamyon-beton mikseri-çöp arabası-dozer-kepçe gibi hizmet aracı ile dev bir filo oluşturan,Belediye bünyesinde dev serada her tür bitki üretimi ile Alanya'yı yeşile doyuran,binlerce aileye sosyal yardım desteği ile yoksulluğunu unutturan,geleceğimiz olan gençlerimize burs desteği ile aydınlık yarınlarda okutan,kırsaldan gelen kız çocuklarımıza 5 yıldızlı otel konforunda yurt yapan Başkan Adem Murat Yücel,adeta Alanyanın her yerine hizmet yağmuru ile imza attı.

11 tane ilkokul-lise ve dengi okul kazandırdı Alanya'ya.

3 tane devasa Kreş yaptı.

5 tane Cami yaptırdı.

Torosların eteğine,dağ köylerine asfalt yollar,sağlık ocakları yaptı ve doktorlar orada kaldı yaz boyu.

Yaz -yaz bitmez yaptığı hizmetler...

Gazetemizi arayan binlerce okurumuz bu yapılanları yazmamızı ve kimsenin nankör olmaması gerektiğini ve yapılanın çok saygısızca olduğunu dile getirdiler.

 

CHP’Lİ ALANYA BELEDİYESİNİN BORÇ TABLOSUNA MHP ALANYA ALACAK TABLOSU İLE CEVAP VERDİ...

 

CHP'li Alanya Belediye Başkanı Osman Özçelik tarafından açıklanan 'Borç-Alacak' tablosuna MHP'den yanıt geldi.

MHP de bir tablo yayınladı.

MHP Alanya'dan yapılan açıklama aynen şöyle: 
" CHP’li Alanya Belediyesi tarafından basına servis edilen algı içerikli verilerle hazırlanmış Borç-Alacak Tablosu (Alacak verileri olmayan) ve basın bülteni hakkında detaylı açıklamamızı yarın siz değerli basın mensuplarımızla paylaşacağız.
2014 yılında bütçesi kadar borcu ile devralınan Alanya Belediyesi, 10 yıllık süre zarfında bütçesini kırk kat büyüterek, bütçesinin yüzde 10’un altında bir borç ile ve hali hazırda silinemez, yıkılamaz mega projeleri ile devretmiş bulunmaktadır. Alacak kalemi eklenmiş Alanya Belediyesi 'Mali Durum Göstergesi' ektedir.

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler