head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 27 Nisan 2024

 

 

 

“KAFEMİN İSMİ SÖKÜLÜP PARTİ LOGOLARI YAPIŞTIRILDI”...

 

İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’in yakın arkadaşı Ahmet Dayanç’ın 29 yaşındaki oğlu Furkan Dayanç, sosyal medya hesabından ilçe gündemini şok edici bir açıklama paylaştı.

“ANLATIKLARIMDAN SONRA BAŞIMA BİR ŞEY GELEBİLİR”...

Anlatacaklarımdan sonra sosyal medyam hacklenebilir, benim veya ailemin başına bir şey gelebilir, iftira atılabilir, kumpas kurulabilir. Bu söylediklerim tam da anlatacağım zihniyetin yapacağı şeylerdir. O noktada kendimi beni seven abilerime ve kardeşlerime emanet ediyorum” ifadeleri ile başladığı yazılı açıklamasında hiçbir zaman siyasi bir topluluğa girmek istemese de babasının baskısı ve imkanların kısıtlı olması nedeniyle ‘üniversite sınavında baraj puanını geçememiş bir çocukla’ 100 bin Euro sermayeyle yüzde 50 ortaklı şirket kurup ticaret başladığını söyledi.

Bu süreçte kimsenin hakkını yemeden çalıştığını, hiçbir siyasi propagandada yer almadığını belirten Furkan Dayanç, evlendikten sonra o topluluktan kimseyle görüşmediğini belirterek “Ben bunları yaparken benim kafemin isimleri sökülüp parti logoları yapıştırıldı, içkiler içildi, günler yapıldı, yemekler yenildi, planlar yapıldı”
dedi.

“ANLATTIKLARIMIN TAMAMI İSPATLI VE BELGELİDİR”...

Dişini sıkıp susmak zorunda kaldığını ancak bardağı taşıran son damlanın ise şirketteki hissesinin haberi olmadan sahte imzayla kendi üzerinden alınıp S.Ş.’in üzerine verilmesi olduğunu açıklayan Furkan Dayanç, “Ben kendi şirketimden hakkım verilmeden alıkonuldum. Anlattıklarımın tamamı ispatlı ve belgelidir. Bugünden itibaren de anlatacaklarım sadece beni bağlar; çünkü vicdanım rahat şekilde söyleyebilirim ki ben bu insanların kirli düzeninden ne bir lira para kazandım ne de kendimi pazarladım. Hukuki olarak tüm başvurularımı en kısa sürede yapacağım” diye konuştu.

 

ALANYA GÜNEŞİ ARAŞTIRMACI GAZETECİLİĞE İMZA  ATTI...

Bu sosyal medya paylaşımından sonra  furkan dayanç'a ulaşmaya çalıştık. Çünkü kendisinin ve ailesinin hayatının tehlikede olabileceğini belirtmişti..

Bir türlü ulaşamayınca,  ve bazı haber sitelerinde "kumpas haberi" gibi yayınlar olunca da kriminal araştıma yoluna gittik ve gördük ki bu paylaşım gerçek.

Çünkü fotoğrafı yakınlaştırıp baktığınızda, sorgulamanın E-devlet üzerinden ve Furkan Dayanç tarafından yapıldığı görülmektedir.

Polis-Jandarma ve adli makamların bu şahsı koruma altına alması ve ifadesine başvurması gerektiğini kamuoyu adına dile getiriyoruz ve ihbarda bulunuyoruz.

 

 

 

HABER: İbrahim  AKDAĞ

 

 

 

Gazeteler