head
2183026 810x458 75f08
Pazartesi, 29 Nisan 2024

 

Ülkemizde sağladığı istihdam ile üç bin çalışanı olan ve aileleri ile 12 bin insana aş-iş-umut olan Turizmci iş insanı Hacı Osman Üçdan; bütün çalışanları ile yönetim kurulu başkanlığını yaptığı üç otelini de Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıl dönümü dolayısı ile Türk bayrakları ile adeta gelincik tarlasına çevirdi...

GRANADA ALBAYRAKLA SÜSLENDİ 2 52fe1

İŞTE ÖRNEK VE CUMHURİYET SEVDALISI TURİZMCİ İŞ İNSANI

 

Otelde konaklayan turistlerinde alkışlarla destek verdiği ve bazılarının bayrak asılmasına yardım ettiği oteller muhteşem bir görünüme büründü.

GRANADA ALBAYRAKLA SÜSLENDİ 3 a2f6a

Granada Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Osman Üçdan gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi.

GRANADA ALBAYRAKLA SÜSLENDİ 5 dd2af


ÜÇDAN; "" Bizler, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere bahşettiği bu cennet ülkemizde ve Genç Cumhuriyetimizde; onların izinde giderek ülkemizin kalkınması için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Devletimize döviz kazandırarak daha da güçlenmesini sağladığımız gibi; 3 bin çalışanımıza, aileleri ile birlikte 12 binden fazla insanımıza da iş-aş vererek onların yarınlara daha mutlu bakmasını sağlamanın da gururunu yaşıyoruz.
Unutulmasın ki; bizim sektörümüz sadece bu çalışanları istihdam etmekle kalmıyor. Fabrikalarımızın bacasının tütmesini de yaptığımız inşaatlarla sağladığımız gibi; yüze yakın üretim alanında ki insanlarımıza da biz turizmciler destek oluyoruz. Konya'da ki buğday eken çiftçi kardeşimizin ununu da , tarlalarda yetişen ürünleri de , kıyafet diken fabrikaları da , hayvancılık yapan köylümüzü de alımlarımızla destekliyoruz. Yani turizmci sadece çalıştırdığı işçi ile değil, yaşamın her alanında ki üretici ile kaynaşmış bir yatırımcıdır. Zaten bu yüzden turizme bacasız fabrika diyorlar. Bu güzel yatırımlarımız ve sağladığımız iş gücünün hepsini Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına ,şehit ve gazilerimize; yani devletimize borçluyuz ve bizde vefamızı bu yatırımlarla gösterdik, gösteriyoruz. Cumhuriyet Bayramımız 100.yaşında kutlu olsun. Devletimiz ve milletimiz var olsun."

GRANADA ALBAYRAKLA SÜSLENDİ 6 5cb8f

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler