head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

 

Bildiğiniz gibi bu yıl 12.kuruluş yıldönümünü kutlayacak olan gazetemiz yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren Rus dilinde de yayın yapmaktadır.


Bu gururu, Kıymetli okuyucularımız,dostlarımız; sevenlerimiz,Alanya'mızın ve ülkemizin gururu olan siz değerli ,güçlü Alanya Basını meslektaşlarımla paylaşmak istiyorum.

Moskovadan yazan arkadaşların haber metni ve fotoğrafları paylaşıyorum. Saygı-sevgi ve selamlarımla...

İbrahim AKDAĞ

Alanya Güneşi Gazetesi İmtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni.


🌞🌞🌞

 

MOSKOVA'DAN TASS HABER AJANSI'NDAN SELAMLAR...


Dostlar ve meslektaşlarım, bugün İbrahim Akdağ'ın "Alanya Güneşi Gazetesi" gazetesi Rusya Merkez Haber Ajansı'nda sunuldu.
Yeni bir arkadaşlığın başlangıcı!

 

tass 1 d40d2
Rusya ve Türkiye medyasının buluşması ve dostluğu, iki büyük güç arasındaki ilişkilerde yeni bir aşamanın başlangıcı olabilir. Ve formda değil - "stratejik ortaklık" ana ifadesine giderek daha fazla yeni tanım ekleyerek: "kapsamlı", "eşit", "ortaklık" vb. "Stratejik ortaklık" çerçevesini, özellikle bilgi alışverişi alanında yeni unsurlarla genişletmek için koşullar olgunlaşmıştır.

 

tass 2 74bf1
Rusya-Türkiye. İlişkinin yeni aşaması! Dostluk ve ortaklığın yeni bir aşaması! Alanyalı gazeteci Elena Yavuzcan, bugün Rusya'nın merkezi haber ajansı "TASS"ta "Alanya Gunesi Gazetesi" gazetesini sundu.

 

tass 3 14318


Elena Yavuzcan

Gazeteler