head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

 

Alanya'nın sevilen iş adamı Abdulhadi Yüksel tarafından '1. Alanya Yıldızlar Geçidi' organizasyonu muhteşem ve göz kamaştırıcı geçti.

şölen 3 ışın 7dc84


İlki gerçekleştirilen “Alanya Yıldızlar Geçidi Ödül Töreni”, pek çok ünlü ismi buluşturdu. Müzik, sahne ve moda dünyasından isimlerin bir araya geldiği gecede sahne alan Hande Yener ve Işın Karaca konukları coşturdu...

 şölen 6 hande 1b9fc

Akşamın erken saatlerinde başlayan muhteşem Organizasyon, sabahın ilk saatlerine kadar aynı coşku ile devam etti.

şölen 4 basın 6f2e1

İlklerin şehri Alanya'da; Alanya Yükseller Event Sahibi Abdulhadi Yüksel tarafından bir ilk daha gerçekleştirildi ve '1. Alanya Yıldızlar Geçidi' inanılmaz sanatçılar geçidi ile organize edildi.

şölen 1 0b188

Ünlü sunucular Buket Aydın ve Şenol İpek'in sundukları Illusion Event Hall'deki organizasyona katılanlar Türkiye'nin ünlü isimleriyle unutulmaz bir yaşadı.

şölen 5 db09a

Gecede katılımcılara hitap eden Alanya Yükseller Event Sahibi İş Adamı Abdulhadi Yüksel şunları söyledi: "Böyle bir organizasyonu ilk defa düzenliyoruz. Bana ve emeği geçen herkese teşekkür ederken, babamı ve eşimi de selamlıyorum. Bu geceye katılan tüm gönül dostlarıma ve Alanya basınına teşekkür ediyorum . Bu organizasyonu, başta Alanya olmak üzere ülkemizin birçok il ve ilçesinde yapmayı planlıyoruz. Şimdiden memleketimize hayırlı olsun" dedi.

 şölen 8 f1802

Gecede Alanya'da görev yapan basın mensuplarına, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'na, sponsor olan iş adamlarına, siyasi parti ilçe ve dernek başkanlarına plaket takdim edildi.

şölen 9 2f5ab

Alanya Illusion Event Hall’de gerçekleştirilen ve Buket Aydın ile Şenol İpek’in sunuculuğunu yaptığı gecede; Umut Akyürek, Wilma Elles, Ece Mumay, Seren Uzun, Eda Sakız, Nigar Muharrem, Tuğba Ünal, Recep Demiray, Engin Demircioğlu, Hakan Çankaya ve Cankan grubunun üyeleri Malik Ayhan ile Fatih Altıntaş’ın da aralarında olduğu pek çok isim yer aldı.

şölen 10 6ce2d


Plaket takdiminin ardından gecede 30 sanatçı play back yaparak davetlileri coştururken, canlı müzikle sahneye çıkan Işın Karaca ve Hande Yener konuklara ilerleyen saatlere kadar müzik ziyafeti sundular.  

şölen 11 09c83

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler