head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Antalya’nın Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bir takım ziyaretler de bulunmak üzere Alanya’ya geldi...

Ümit uysal alanyada 7 eb027

Alanya sokaklarında esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ümit Uysal, herkes tarafından sevgi ile karşılandı ve gönülleri feth etti.

Ümit uysal alanyada 4 d5de2

Alanya programına Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO)’da başlayan Başkan Uysal ardından Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), CHP Alanya İlçe Başkanlığı, İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı ve Alanya Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. ALESO Başkanı Nuri Demir, ziyaretin ardından, “Değerli dostum, hemşehrimiz Muratpaşa Belediye Başkanımız Sayın Ümit Uysal Bey odamızı ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Ümit uysal alanyada 6 d59cb

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ise “Muratpaşa Belediye Başkanımız Sayın Ümit Uysal’ı Belediye Meclis Üyemiz Erkan Demirci ile beraber odamızda ağırladık. Kendisi ile bölgemize ilişkin konularda istişarelerde bulunduk. Coğrafi İşaretini yeni aldığımız Alanya’mıza özgü muz ürünlerinden oluşan hediyemiz ile Araştırmacı Yazar ve Fotoğraf Sanatçısı Haşim Yetkin Hocamızın ‘Dünden Bugüne Alanya Sofrası’ isimli kitabını takdim ettik. Nazik ziyaretleri nedeniyle kendisine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Ümit uysal alanyada 1 ae47a

CHP- Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanlığı ve İYİ Parti Alanya ilçe Başkanlığında partililerle buluşan ve ülke-Alanya gündemine dair düşüncelerini aktaran Başkan Ümit Uysal; yaptığı konuşmada hükümetin sadece Alanya’yı değil tüm Türkiye’yi unuttuğunu dile getirdi.

Ümit uysal alanyada 3 4ec32

 

BAŞKAN ÜMİT UYSAL; " AK PARTİ HÜKÜMETİ TÜM TÜRKİYE’Yİ İYİ YÖNETMİYOR"...


CHP Alanya İlçe Başkanlığı’nda basın açıklaması gerçekleştiren Başkan Uysal,  “ Bu ülkeye çivi çakan herkese teşekkür ederiz. En küçük bir katkısı olan herekse teşekkür ederiz. Ama gördüğümüz resmi söylememiz lazım . Maalesef Türkiye’mizde hiçbir sahada, hiçbir alanda planlı, orta vadeli bir hareket içinde olduğunu söylemek mümkün değil. Kendi haline giden bir iktisadi düzen var. Genişlemeci para politikları, enflasyon üreten, dar gelirliyi tamamen tasfiye eden,iş yapanı, kurgusu olanı, ticari mekanizması olanı her gün tehdit eden çok olumsuz iktisadi gelişmeler var. Bence hükümetimiz sadece Alanya’yı değil tüm Türkiye’yi iyi yönetmiyor. Bunu söylememiz hiçbir şekilde anormal değil. Bir an önce Türkiye’yi, gelecek kuşaklarını toparlayacak şekilde inovativ, 30 yıl önceki ihracat kalemlerimizin dışına çıkan bir evrilmeye çok ihtiyaç var”dedi.

 

Ümit uysal alanyada 8 c1daf

 

"TURİZM GELİRLERİNİ  5 KAT ARTTIRMAK MÜMKÜN"...


Başkan Ümit Uysal turizm hakkında yaptığı değerlendirmede, Gazipaşa, Adanan Menderes ve Dalaman havalimanlarının turizm için büyük bir fırsat olduğunu dile getirerek, “Direkt uçuş muhteşem bir şey ama tüketici bizim yolumuzda, sokağımızda yeterince güven bulmuyor. Rakiplerimizin köpürtmesiyle ortaya çıkmış algı tablosunun da payı var. Bize haksızlık da ediliyor. Olandan daha kötü bir algı var. Öyle olunca bizim yolumuza, sokağımıza katma değeri yüksek alışveriş yapacak turist getirmekte zorlanıyoruz ama bu istikrarsız şartlara rağmen kitle turizmi yapan kuruluşlarımız, otelcilerimiz veya acentalarımız büyük bir mücadele ile kahramanca o turisti getirmeyi başarıyorlar. Kendi işletmelerini ayakta tutarken Türkiye’mize de 20’sidir. Planlı bir hükümetle, sistemli bir devlet şemasında turizm gelirlerimizi 5 kat arttırmak çok mümkün bir şeydir.” Diye konuştu.

Ümit uysal alanyada 2 b1790

Başkan Uysal Antalya'ya sevgi selinde uğurlandı.

 

 

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

 

 

 

Gazeteler