head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

 

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine, kariyeri başarılarla dolu olan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Oğuz Karahan geliyor... 

Aylarca süren başhekim krizinin ardından Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni başhekimi belli oldu.

yeni başhekim karahan 2 5b643

Alanya'da halk sağlığı açısından son derece önemli olan bu göreve, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ( ALKÜ) Tıp Fakültesi ve Alanya EA Hastanesi'nde görev yapan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Oğuz Karahan geliyor.

10 GÜN İÇERİSİNDE BAŞLIYOR...
Doç. Dr. Karahan ismi 1 ayı aşkın zaman önce Sağlık Bakanlığı'ndan geçti. O günden bu yana ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan'ın muvafakatnamesi bekleniyordu. Rektör Kalan, muvafakatnameyi dün imzaladı ve Doç. Dr. Oğuz Karahan'ın başhekimliği kesinleşti. Yeni başhekim, en geç 10 gün içerisinde görevine başlayacak.

YENİ BAŞHEKİM 42 YAŞINDA...
Doç. Dr. Karahan, 1980 yılında Diyarbakır'da doğdu. Henüz 42 yaşında olan genç başhekim, uzmanlık eğitimini 2012 yılında ABD'de yaptı. Doktorasını Dicle Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü'nde yapan ve Tıbbi Biyoloji alanında da uzman olan Karahan'ın çok sayıda bilimsel yayın ve makalesi de bulunuyor.

 

 

 

Gazeteler