head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

 

 

 

Profesör  doktor Oğuz Karahan, görev süresi dolmadan görevinden alınmıştı. Hakkını hukuki zeminde arayan ve geçtiğimiz günlerde mahkeme kararı ile görevine iade edilen Karahan, bugün istifa etti. Karahan, Sağlık Bakanlığı ve Antalya Valisi Hulusi Şahin'in talebi üzerine istifa dilekçesini valiliğe sundu...

TEK KELİME İLE YAZIKLAR OLSUN...

Özellikle Alanya'da yaptığı hizmetlerle herkesin sevgisini kazanan böyle bir bürokrat ile uğraşmak devlet adamlığına yakışmaz.

Kendisini aradığımız ve istifa nedenini sorduğumuz  Profesör Doktor Oğuz Karahan; Ben insanlara hizmet etmeyi hipokrat yemini ile yapan ve onuru ile yaşayan bir doktorum.Halkıma hizmete devam edeceğim. Haksız yere görevden alındığım için, mahkemede hakkımı aradım ve iade-i itibar ile görevime döndüm ve gördüğüm lüzum üzerine istifamı verdim" dedi.

 

ALANYA  GÜNEŞİ  İSTİFANIN  PERDE ARKASINI ARAŞTIRDI...

Bu kadar başarılı bir profesörün neden istifa ettiğini araştıran Alanya Güneşi, siyasetin kirli ellerinin hala böyle halk için çalışan bürokratların üzerinde olduğunu tespit etti.

AK PARTİ'li bir kadın vekilin baskısı sonucu görevden alınan Profesör Doktor Oğuz Karahan, iade-i itibar dan sonra bile  o siyasetçilerin ayak oyunlarına kurban edildi. Sağlık Bakanlığı ve  Antalya Valisi Hulusi Şahin'in "baskısı" ve talebi sonucu istifa ettiği bilgisine ulaştık.

Alanya Halkı sizleri değil ama Profesör Doktor Oğuz Karahan'ı bağrına basmaya devam edecek...

 

ŞİMDİ NE OLACAK?

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü koltuğunda yaklaşık 8 ay oturduktan sonra bir milletvekiliyle bir konu yüzünden ters düştüğü iddiasıyla süresi dolmadan görevden alınan Prof. Dr. Oğuz Karahan, açtığı göreve iade davasını kazarak 4.5 ay sonra(4 Haziran Salı günü) koltuğuna geri dönmesine rağmen istifa etti.

Sağlık Bakanlığı’nın talebi üzerine Valilik tarafından istifası istenen Prof. Dr. Karahan, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde (ALKÜ) görevine devam edecek.

Karahan’ın 16 Ocak’ta görevden alınmasının ardından yerine atanan Uzm. Dr. Evren Ekingen, istifa üzerine Antalya İl Sağlık Müdürlüğü koltuğuna geri dönecek.

 

UYARIYORUZ?

Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan!

Seçimi bu tür davranışlar ve haksızlıklar yüzünden kaybediyorsunuz, özeti bu.

 

 

 

HABER : İbrahim AKDAĞ

 

Gazeteler