head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Alanya'nın Kestel mahallesinde  ( eski belde belediyesi ) tanınmış ve sevilen restorancı Adnan Arslan (52) trafik kazası sonucu vefat etti...

Alanya'da motosikletiyle kamyonete çarpan Adnan Arslan (52), yaşamını yitirdi.

pilotkaza 5 7dd2f

Kaza, dün saat 20.00 sıralarında Kestel Mahallesi Dimçayı mevkisinde meydana geldi. İlçe merkezine seyir halinde olan 52 yaşındaki Adnan Arslan, kullandığı 07 HIV 95 plakalı motosikletle giderken kamyonete çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri yaptığı ilk müdahalenin ardından Arslan’ı Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Burada tedaviye alınan Arslan, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı.

pilotkaza 6 40404

Arslan’ın cansız bedeni jandarma ve savcılık incelemesinin ardından ailesine teslim edildi.

Arslan’ın cenazesi bugün öğle namazının ardından Kestel Hanönü Mezarlığı’nda toprağa verildi. Evli ve iki çocuk babası olan Adnan Arslan, Alanya'nın unutulmaz restorancısı 'Pilot' lakaplı Ali İhsan Arslan'ın oğlu, turizmci Veli Arslan'ın kardeşi, restorancı Abbas İhsan Arslan'ın yeğeniydi.

 

Alanya Güneşi Gazetesi Ailesi olarak  merhum Adnan Arslan'a  Allah'tan rahmet, Arslan ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Gazeteler