head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Antalya jandarması,sahte para ile piyasayı dolandırmak isteyenlere göz açtırmadı...

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya ili, Kepez ilçesi, Güneş Mahallesinde 19.04.2022 günü saat 16.00 sıralarında Antalya İl J.K.lığı KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar neticesinde G.U ve M.Y isimli şahısların Hatay ilinden temin ettikleri sahte paraları Antalya iline getirerek burada piyasaya sürecekleri bilgisinin alınması üzerine Kepez İlçe J.K.lığı ile müşterek olarak düzenlenen operasyonda şüpheli şahıslar yakalandı.

Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüpheli M.Y isimli şahsın kullanmış olduğu araç içerisinde yapılan aramada;
- 101 adet Sahte 100 Dolarlık Banknot,
- 2 adet Sahte 50 Dolarlık Banknot olmak üzere toplamda;

--10.200 Dolar sahte para ele geçirildi.


Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda yakalanan ( 2 ) şüpheli gözaltına alındı.

JANDARMAYA ANTALYA'DA BÜYÜK SEVGİ...

Antalya ve ilçelerinde Jandarmanın yaptığı operasyonlar göz kamaştırırken, halkın huzuru için gece-gündüz çalışan Jandarmayı Antalya halkı bağrına basıyor.

JANDARMA KOMUTANLIĞINDAN AÇIKLAMA...

Antalya ve 19 ilçesinde görevli jandarma birliklerinin yaptığı asayiş ve huzur çalışmaları halktan büyük destek görürken; İl jandarma komutanlığından yapılan açıklamada şöyle denildi. "Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edilmektedir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler