head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

Alanya da genç yaşta herkesin sevgi ve takdirini kazanan; sevilen ve meclis üyeliğine seçilen, CHP'li Alanya Belediye Meclisi Üyesi, iç mimar Nazmi Zavlak'a ait mobilya atölyesinde  gece yarısı yangın çıktı... 

Alanya'nın Dimçayı bölgesindeki mobilya atölyesinde dün gece başlayan ve hızla büyüyen yangına, çevre sakinlerinin fark ederek ihbarda bulunmaları üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İtfaiye Müdürlüğü ekipleri müdahale etti.

Uzun uğraşlarla kontrol altına alınan yangında çok sayıda yapımı bitmiş mobilyanın yandığı, ciddi maddi hasar meydana geldiği bildirildi. Şu ana kadar yangının çıkış nedeninin belirlenemediği, araştırmaların sürdüğü öğrenildi.

İYİ Parti'li Alanya Belediye Meclisi Üyesi Fikret Arık, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yayınladığı mesajda "Değerli meclis üyesi kardeşim Nazmi Zavlak'ın mobilya atölyesinde maddi hasarlı yangın çıktı. Nazmi kardeşimize çok geçmiş olsun. Antalya Büyükşehir İtfaiye teşkilatımıza özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz" dedi.

 

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler