head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşayan ve atanamadığı için seyyar satıcılık yapan 32 yaşındaki Coğrafya Öğretmeni İsmail Karahan girdiği bunalım sonucu hayatına son verdi...

YAZIKLAR OLSUN...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Gencecik öğretmen bir evladımızı daha çaresizliğin karanlığında kaybettik... Yazıklar olsun!” dedi. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı ise "Bir Öğretmen Daha Öldü" etiketine paylaşımda bulunarak yaşanan olaya isyan etti.

Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşayan ve atanamadığı için semt pazarlarında seyyar satıcılık yaparak yapan 32 yaşındaki Coğrafya Öğretmeni İsmail Karahan yaşamına son verdi.

CANSIZ BEDENİNİ AMCASI BULDU...

Yürek yakan olay Tarsus'un Şahin Mahallesi'nde meydana geldi. Gün içinde pazarda seyyar satıcılık yaptıktan sonra eve dönen Karahan, yaşamına son verdi.

öğretmen intiharı 2 e2336

 

Karahan’ın cansız bedenini amcası buldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ulaştı. Olay Yeri İnceleme ekibinin yaptığı işlemlerin ardından Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırılan öğretmen Karahan, Cumhuriyet Savcılığı'nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından Tarsus Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. 

PAZARDA SEYYAR SATICILIK YAPIYORDU...

Tarsus'ta yaşayan Coğrafya Öğretmeni İsmail Karahan'ın, yıllardır Milli Eğitim Bakanlığı'na başvuru yapmasına rağmen atanamadığı belirlendi.

Çevresinde son derece sevilen öğretmenin atanamaması nedeniyle de evlilik yapamadığı son dönemlerde ise bu sorun yüzünden yakınlarına yakındığı ve adeta hayattan küserek bunalıma girdiği iddia edildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYNAK: Ajanslar

Gazeteler