head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

Alanya’da 5 - 11 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılan operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 59 kişi yakalandı. Yakalananların 51’i tutuklandı, 8’i serbest bırakıldı... 

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ ALANYA'NIN HUZURU İÇİN GÖREV BAŞINDA...

Eylül 2021 de Alanya İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Murat Kenan Patat, Alanya da huzuru sağlamak için ant içmiş gibi 24 saat görevinin başında.

murat kenan patat 79fc2

Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat

 

Şehrin her noktasında asayiş ve huzur çalışması yapan Müdür Patat yönetiminde ki Alanya polisi suçlulara göz açtırmadığı gibi; Şehre gelen ve aranan suçluları da her hafta yakalayarak adalete teslim ediyor.

BU HAFTA 59 ŞAHIS YAKALANDI... 

Alanya  İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği  son bir haftada çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla ilçe genelinde farklı adres ve bölgelerde operasyonlar düzenledi.

Yapılan operasyonlar sonucunda, kasten yaralama, hırsızlık, dolandırıcılık, nitelikli yağma, konut dokunulmazlığını ihlal etme, silahla tehdit, uyuşturucu madde bulundurma kullanma, basit yaralama suçlarından aranan ve haklarında 1 ile 38 yıl kesinleşmiş hapis bulunan 59 kişi yakalandı.

Yakalanan 59 kişiden 51’i çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, 8’i ise yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldı. 

kaymakam ve emniyet müdürü 10de3

 UYGULAMALAR DÜZENLİ OLARAK DEVAM EDECEK...

Alanya Kaymakamı Doktor Fatih Ürkmezer ve Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat,  toplantının ardından yaptıkları açıklamada; ""Huzur operasyonları  düzenli olarak yapılacak ve Alanya halkının ve Alanya ya gelen misafirlerin huzuru için 24 saat  güvenlik güçlerimiz ile görev başında olacağız.Turizmin gözbebeği ilçemizde mutlu-huzurlu  bir yaşamı temin etmek  için buradayız""dediler.

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gazeteler