head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

Resmi kıyafetli polis,sivil kıyafetli polise karşı biber gazı ile müdahale etti... 

POLİS DE BUNU YAPARSA...

Alanya’da yılbaşı gecesi bir eğlence mekanında küçük yaşta bir genç olduğunu tespit ederek işlem yapmak isteyen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, işletme sahibi ve mekanda bulunan bir meslektaşlarının müdahalesiyle karşılaştılar.

Alınan bilgiye göre olay 2022’nin ilk saatlerinde meydana geldi. İşletmeciliğini B.A.’nın yaptığı eğlence mekanında denetim yapan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, mekanda 18 yaşından küçük bir kişinin olduğunu tespit ettiler. Adının E.A. olduğu öğrenilen şahsı mekandan çıkaran ekipler, işletme sahibi B.A.’yı da tutanak tanzimi için karakola götürmek istediler. Gerekli işlemler için B.A.’yı Devriye Ekipler Amirliği’ne davet eden polis memurları B.A.’nın direnişiyle karşılaştılar.

B.A.’yı Devriye Ekipler Amirliği’ne götürmek isteyen ekipler bu sırada ise mekanda sivil olarak bulunan polis memuru C.K.’nin müdahalesi ile karşılaştılar. Yaşanan arbedeye biber gazı kullanarak müdahale etmek zorunda kalan ekipler, gözaltına aldıkları B.A. ve polis memuru C.K.’yi işlemler için Saray Polis Merkezi’ne götürdüler. Şahıslar hakkında “Görevi yaptırmamak için direnmek” suçlamasıyla yasal işlem yapıldı.

Gazeteler