head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

Alanya'da maganda sürücü Ortalığı birbirine kattı...


Alanya'da bir sürücü otomobiliyle, motorize yunus timi ve bir trafik polisine çarpıp, bir motosiklet sürücüsüne de silahla ateş etti.şüpheli, polisin 30 dakika süren kovalamacası sonucunda yakalandı.

MAGANDA SÜRÜCÜ 2 66565

Polisi arkasına takan ve trafiği altüst eden olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. polisten alınan bilgiye göre Konaklı’dan Alanya istikametine gitmekte olan motosiklet sürücüsünü yolda iki kez sıkıştıran ve kırmızı ışıkta tartıştığı sürücüye iddiaya göre silahla iki kez ateş eden İbrahim K., ardından bir otomobile daha çarptı. İhbar üzerine pilisin peşine düştüğü şüpheli, kendisini takip eden motorize yunus timi ve bir trafik polisine de çarpıp kaçtı.

Polisi alarma geçiren  ve yaklaşık otuz dakika süren kovalamaca sonunda şüpheli araç polis ekipleri tarafından durduruldu. Araç sürücüsü İbrahim K. yakalanarak gözaltına alındı.

MAGANDA SÜRÜCÜ 3 a3312

Yolda otomobil tarafından sıkıştırılıp silahla ateş edilen motosiklet sürücüsü Murat Aykal, Konaklı mahallesinden Alanya’ya seyir halindeyken otomobilin kendisini biçmeye çalıştığını belirterek " Eli kesik kavşağında ikinci kez yine biçiyordu, sol tarafına yaklaştım ’napıyorsun’ dedim, acelesi olduğunu söyledi. Kırmızı ışıkta geçti. Yat Limanında beni bekliyormuş. Kurma kolunu çekip ateş etti, benzin bittiği yere kadar devam ettim benziminim bitti, buraya kadar gelebildim" dedi.

MAGANDA SÜRÜCÜ 4 6c2ed

Gözaltına alınan şüpheli, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Araç ise otoparka çekildi.

Araçta yapılan aramada uyuşturucu madde, alkol, 1 pompalı tüfek ve 1 tabanca ele geçirildiği bildirildi.

Gazeteler