head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 04 Mayıs 2024

Alanya’da bir otelin mutfağında elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti...

Talihsiz işçinin ölümü ile sonuçlanan olay  bugün saat 11.00 sıralarında Alanya'nın  Güllerpınarı Mahallesi’nde bir otelde meydana geldi.

Otelin mutfağında çalışan Savaş Erizgi ( 30 )  İsimli bulaşık görevlisi; iddiaya göre otelde elektriklerin gittiğini ve 10 dakika sonra elektrikler geldiğinde bulaşık makinesinden dumanlar çıkması üzerine müdahale ettiği esnada elektrik akımına kapıldı.

otelde elektrik çarptı 3 841b9

Olayı gören diğer otel çalışanları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler yaptıkları ilk müdahalede Savaş Erizgi’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Savaş Erizgi’nin cansız bedeni savcı incelemesinin ardından morga kaldırıldı.

otelde elektrik çarptı 2 1769f

Olayla ilgili otel sahibi A.Y. ifadesi alınmak üzere gözaltına alınırken; Otel sahibi ilk ifadesinde  oteli üç ay önce kiraladığını ve otelin tüm işlerinden atadığı mesul müdürün sorumlu olduğunu söyledi.

Otelin mesul Müdürü olan S.A.'nın bulunması için çalışma başlatıldığı bildirildi.Savaş Erizgi'nin 2 ay önce sigortalı olarak otelde işee başladığı ve otelin lojmanında kaldığı öğrenildi.

 

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler