head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 26 Nisan 2024

Alanya'nın OBA mahallesinde ,aynı binada altlı üstlü oturan bir kişi, ailevi sorunlar nedeniyle kavga ettiği ağabeyini av tüfeğiyle öldürürken, yeğenini ise yaraladı. kolundan yaralanan yeğeni tedavisinin altından evine gönderildi... 

kardeş katılı 1 35f5f

Kanlı olay, dün gece saat 22.30 sıralarında Oba Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi.

Aynı binada altlı üstlü oturan Adem Atar.(36), ağabeyi Mehmet Atar (48) ve yeğeni Cüneyt A. ile ailevi sorunlar nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle Adem Atar. evinden getirdiği av tüfeğiyle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmaların hedefi olan Mehmet Atar karın bölgesinden Cüneyt Atar. ise sol kolundan yaralandı.

öldürülen ağabey a29ef

Kardeşi tarafından öldürülen Mehmet Atar

 

 

Silah seslerini duyanların ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yaralıları ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

 

AĞABEY KATİLİ KARDEŞ, CİNAYET SİLAHI İLE EVİNDE YAKALANDI...


Olayın olduğu bölgede geniş güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, Adem Atar'ı  av tüfeğiyle beraber evinde yakalayarak gözaltına aldı.

Kardeşi taraından vurulan  ve hastanede yoğun bakım servisine alınan ağabey  Mehmet Atar doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirirken, yaralı Cüneyt Atar ise tedavisinin ardından evine gönderildi.

kardeş katılı 2 aa43e

Ağabey Atar’ın cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Gözaltına alınan Adem Atar karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

 

 

 

 

Gazeteler