head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bir apartman garajında 3 kişi ölü olarak bulundu...

Zehirlenme vakası ihbarı ile harekete geçen polis ekipleri, binanın kapalı garajında 3 genci hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekipleri ise 20-25 yaşlarındaki 3 gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

Ölümlerle ilgili soruşturma başlatıldı. Ankara Valiliği gençlerin ölümüyle ilgili yaptığı açıklamada, adli tabibin yaptığı ilk incelemeye göre ölümlerin alkol ya da karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle olabileceğini ancak kesin ölüm nedenlerinin otopsi işlemlerinden sonra kesinlik kazanacağı bildirildi. 

 

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, bu sabah saatlerinde Yunus Emre Mahallesi Orhangazi Caddesi'ndeki 3 katlı bir apartmanın garajında, 3 gencin cansız bedeni bulundu. Edinilen bilgilere göre bina sakini Veyis Karataşoğlu, otoparka indiği sırada Halil İbrahim Altıntaş (24),Burak Karakoç (24) ve Hüseyin Şahinoğlu'nun (24) yerde hareketsiz yattığını ve bir kişinin de ağzında da kan olduğunu gördü.

pursaklar 1 2923928 c583184ce66f1bd0ed56f0f264fbf75b 3dc39

3 KİŞİNİN DE ÖLDÜĞÜ BELİRLENDİ...

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye, 122 Acil Servis ve Başkentgaz ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk belirlemelere göre garajda bulunan 3 kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti.


EGZOZ GAZI MI ZEHİRLEDİ

Ekiplerin yaptığı detaylı incelemede, 3 kişinin otomobilleriyle uğraştığı ve kapalı garajda yetersiz oksijen nedeniyle egzoz gazından zehirlenmiş olabilecekleri üzerinde duruldu. Hayatlarını kaybeden gençlerin kesin ölüm nedeni ise yapılan otopsinin ardından netleşecek.

pursaklar 2 2923928 810x458 5a0d3

 

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN YAZILI AÇIKLAMA...

Ankara Valiliği, 3 gencin ölümüyle ilgili yaptığı yazılı açıklamada, adli tabibin yaptığı ilk incelemede gençlerin alkol ya da karbonmonoksit gazından zehirlenmiş olabileceklerinin tespit edildiğini belirtti.

Açıklama şöyle: 02.01.2021 günü saat:08:10 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen ihbar sonucunu Pursaklar ilçesi, Orhangazi Caddesi’nde bulunan bir binanın kapalı otoparkında bir otomobilin etrafında 3 erkek şahsın hareketsiz yattığı görülmüş, 112 ekiplerin yaptığı ilk kontrollerde şahısların hayatlarını kaybettiği anlaşılmıştır. Olay ile ilgili Cumhuriyet Savcısı’nın bilgisi dahilinde, adli tabibin yaptığı ilk incelemede şahısların alkol ya da karbonmonoksit gazından zehirlenmiş
olabilecekleri tespit edilmiş, ancak kesin ölüm nedenlerinin otopsi işlemlerinden sonra kesinlik kazanacağı bildirilmiştir. Olayla ilgili adli tahkikat devam etmektedir

 

1.5 AYLIK VE 2.5 YAŞINDA İKİ ÇOCUĞU VARDI...

Durumu haber alan gençlerin aileleri olay yerine geldi. Yakınlarının cansız bedenlerini gören akrabaları sinir krizi geçirdi. Hayatını kaybeden 1.5 aylık ve 2.5 yaşında 2 çocuk babası olan Hüseyin Şahinoğlu'nun (24) aynı binada oturduğu, garajdaki otomobiliyle ilgilenmeyi çok sevdiği öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi 

KAYNAK: Ajanslar

 

Gazeteler