head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde,  Alanya'da  uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik Alanya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından yapılan çalışmalarda, H. Y. isimli şahsın Kestel Mahallesi, İsa Küçülmez Caddesi üzerinde bulunan bir ikamette kaldığı ve buradan uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgileri edinildi.

Bahse konu bilgilere istinaden Çarşamba günü yapılan çalışmalarda V.D. isimli şahsın bahse konu ikamete girip kısa bir müddet sonra çıktığı görüldü. Şahıs aynı sokak üzerinde durduruldu ve üzerinden üç parça halinde toplamda 23 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

V. D. isimli şahsın uyuşturucu maddeyi satın aldığını beyan ettiği H. Y. isimli şahıs ise ikamete alınan arama kararına istinaden yapılan arama neticesinde 40 gram metamfetamin maddesiyle gözaltına alındı.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı talimatı gereği V. D. ve H. Y. isimli şahıslara uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapıldı. İki şahsın bugün Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edileceği bildirildi. 

 

 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler