head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya’da kontrolden çıkan kamyonetin uçuruma yuvarlanması sonucu araçta yolcu olarak bulunan 47 yaşındaki kadın hayatını kaybetti... 

Kaza Alanya'nın  Güzelbağ Mahallesi Karıncadere mevkiinde meydana geldi.

Güzelbağ Mahallesi’ne seyir halinde olan Hasan A. (71) idaresindeki kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı.

Kazada sürücü ile yanında bulunan Meryem Aratat (47) yaralandı. Çevredekilerin ihbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar jandarma ekiplerinin de yardımıyla bulunduğu yerden sedye yardımıyla çıkarılarak ambulansa alındı.

Sağlık ekipleri sürücü Hasan A. ile Meryem Aratat’ı ambulansla Alanya Başkent Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine götürdü.

Burada tedaviye alınan Meryem Aratat doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü ise ayakta tedavisinin ardından jandarma tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Aratat’ın cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından Alanya Belediyesi Morguna konuldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler