head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Alanya’da polisin düzenlediği operasyonda 4 şüpheli gözaltına alınırken, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi...

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri; uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik yapmış olduğu çalışmaları sürdürdü.

Alanya Narkotik Ekipleri yaptıkları çalışmalarda durumundan şüphe duyarak takibe aldıkları F. Ç. (25) ve M. A. O.’ya üst araması yaptı. Yapılan üst aramasında 2.60 gram metamfetamin isimli uyuşturucu madde bulunurken, 2 şüpheli ise gözaltına alındı.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinde uyuşturucu maddeyi para karşılığı H. B. (27) ve M. Ç.’den (30) aldıklarını söyledi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, H. B. ve M. Ç. isimli şüphelileri de yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan aramalarda ise 1.70 gram esrar, 0.20 gram metamfetamin ve uyuşturucu satışında kullanılan hassas terazi ele geçirildi.

2 ŞÜPHELİ UYUŞTURUCU TİCARETİNDEN YARIN ADLİYEYE SEVK EDİLECEK...

Emniyetteki işlemlerinin ardından F. Ç. ve M. A. O.’nun hakkında ‘Uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest kalırken, H. B. ve M. Ç. ise ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan 22.03.2020  günü (yarın) adliyeye sevk edileceği belirtildi.

 

 

 

HABER: Sariye AKDAĞ...

Gazeteler