head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

ALANYA'DA 5 KATLI BİNANIN ÇATISINDAN DÜŞEN ADAMIN ESRARI ÇÖZÜLDÜ...


Alanya’da 5 katlı apartmanın 3’üncü katında oturan bir genç, henüz belirlenemeyen bir neden ile  anten kablosuyla çatıdan sarktı. Kablonun kopması sonucu sert zemine düşen genç 1 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti...

 

ESRARENGİZ ÖLÜM OLAYI BUGÜN NETLEŞTİ...

Bu sabah şahsın hayatını kaybetmesinden sonra polis ve çilingir eşliğinde açılan evde  olay yeri inceleme yaptı.Evde unutulan 2 anahtar,bir miktar para,2 adet cep telefonu adli emanete alındı ve olay aydınlanmış oldu. Yapılan tahmin değerlendirmesinde,Evde bulunan 4 adet boş bira şişesinden de anlaşıldığı üzere,şahıs alkol aldı ve dışarı çıktı.Sonra anahtarı unuttuğunu hatırladı ve yatak odası penceresi açık olduğu için oradan sarkıp eve girmek için çatı katına çıktı ve orada bulununan anten kablusunu Güneş enerjisi paneline bağladı ve kalan kabloyuda beline dolayıp sarktı.Kopan kablo ile klima ünitesine çarpıp zert zemine çakıldığı anlaşıldı.

Yunus Ergün yaklaşık 10 gün nce evi 3.şahıstan kiralamış ve gece eve geç geldiği içinde henüz bina sakinleri tanımıyordu.

OLAY DÜN GECE OLMUŞTU...

Dün gece saat 23:20  sıralarında Tosmur Mahallesi, Dimçayı Caddesi üzerinde Blick Apartmanı sakinleri apartmanın arkasından gelen bir sesle uyandı. Gürültüye dışarı çıkan apartmandakiler yerde yatan bir kişiyi gördü. Henüz çatıya neden çıktığı belirlenemeyen 34 yaşındaki Yunus Ergün, iddiaya göre yaşadığı 3’üncü kattaki evine pencereden girmek için 5 katlı binanın çatısına çıkarak gün ısı panelinin su hattı demirine bağladığı anten kablosunu kendi vücuduna da bağlayarak aşağı sarktı. Kablonun kopmasıyla hızla düşen Yunus Ergün, apartmandaki bir klima dış ünitesine de çarparak yere çakıldı.


Apartman sakinlerinin 112 Çağrı Merkezine durumu bildirmesinin üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ,yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı Yunus Ergün’ü ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Yunus Ergün sabaha karşı doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

HABER: İbrahim AKDAĞ

 

 

Gazeteler