head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

DÜŞÜNDÜREN ÖLÜM...

Ölüme giderken bile,ev sahibini--ev temizliğinin bedelini düşünen ve insanlığa örnek bir davranış ile ölüme giden bu Alman vatandaşının tavrını insanlık sorgulamalı!

ÇÖPE ATIN 2 033a5ae0 f4d2 4a22 858f 4a4015418f98 1 cfddd

Alanya'da yerleşik yaşayan 57 yaşındaki Alman uyruklu erkek turist yalnız kaldığı evinde ölü bulundu. İntihar şüphelisi üzerine durulan Alman’ın evinde “Benim anne, baba ve kardeşler öldü. Benim et çöpe atıyorsunuz en güzel!” ve “Türkiye her şey için teşekkür ederim” yazılı not bulundu...

İnsanlığa ders veren bu ölüm olayı, sabah saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Selam Sokak üzerindeki Yosun1 Apartmanı’n 3 katındaki dairede meydana geldi. Yalnız yaşayan Alman uyruklu Uwe Szramek’ten (57) bir süredir haber alamayan komşuları durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri savcılıktan alınan izinin ardından çilingir yardımıyla kapıyı açarak Alman turistin evine girdi. İçeri giren polis ekipleri evin banyosunda Uwe Szramek’i ölü halde buldu. Yapılan incelemelerde Szramek’in vücudunun isle kaplı olduğu ve çevresinde çok sayıda mangal kömürünün bulunduğu tespit edildi.
“Benim et çöpe atıyorsunuz en güzel”

ALMANalanyada yerlesik alman beni cope atsinlar yazili notla olu bulundu h39464 d54df aafb4


Evde yapılan aramalarda ise, “Benim anne, baba ve kardeşler öldü. Başka akraba yok, belki siz beni yabancılar mezarlığına koymak istersiniz ama gerek yok. Benim et çöpe atıyorsunuz en güzel! Teşekkür ederim.” ile “Türkiye her şey için teşekkür ederim. Benim Yamaha motosikleti temizlik için ev sahibine bırakıyorum.” yazılı 2 not bulundu.

ATIN ÇÖPEalanyada alman turist beni cope atin yazili notla olu bulundu h378326 a351e 715d0

Ceset Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi

İntihar şüphesi üzerine durulan Alman turisttin cesedi savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedeni belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 

 

Gazeteler