head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 24 Nisan 2024

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, Alanya KOM Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda kaçak içki ele geçirildi...

 

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığının Arama ve El koyma kararına istinaden Payallar Mahallesi, Gökkale Caddesi'nde bir adreste yaşayan C.K. adlı kişinin evinde ihbar üzerine arama yapıldı.

Aramada gümrük kaçağı olduğu belirlenen çok sayıda sahte içki üretiminde kullanılan malzeme ile bandrolsüz 13,5 litre votka, alkol derece ölçme aparatı, 325 litre etil alkol, çok miktarda boş etil alkol bidonu ve boş içki şişesi ele geçirildi. Şüpheli C.K. adliyeye sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

 

GÜMRÜK KAÇAĞI MALLAR OPERASYONLA YAKALANDI...

Kaçak içki operasyonunun ardından; Alanya Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Alanya KOM Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen  ikinci operasyonda gümrük kaçağı ürünlerin olduğu depoya baskın yapıldı...

GÜMRÜKalanya da polisten gumruk kacakciligina gecit verilmedi h375402 938c0 2ca31

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığının Arama ve El koyma kararına istinaden Saray Mahallesi, Oral Sokak'ta bulunan bir adrese gümrük kaçağı ürünlerin olduğu bilgisi üzerine operasyon gerçekleştirildi.

Polis ekiplerinin yaptığı aramada adreste gümrük kaçağı olduğu düşünülen 130 hoparlör, 50 kulaklık ve 130 güneş gözlüğü ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Z.A.Ü. adlı kişi yakalanarak hakkında işlem yapıldı.

 

Gazeteler