head
2183026 810x458 75f08
Salı, 16 Nisan 2024

 

 5 Haziran 2022  tarihinde kaybolan 34 yaşındaki emlakçının cesedi  Alanya Büyükhasbahçe Mahallesi’ndeki ormanlık alanda bulundu...

Alanya’da 5 Haziran’dan bu yana kayıp olan emlakçı Ahmet Ataoğlu’nun (34) B.K. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

KAYIP EMLAKÇI 1 b712d

Oğullarını bulamayan ve polise müracaat eden acılı aile, geçtiğimiz hafta son çare olarak Müge Anlı’ya başvurmuştu. Ataoğlu’nun kaybolmadan bir gün önce bir arkadaşıyla kavga ettiği ve ölümle tehdit edildiği öne sürülmüştü. Geçtiğimiz günlerde Alanya’ya gelen Anlı’nın ekibi seyir terasında yayın yaptığı sırada maskeli bir kişinin Ataoğlu’nun motosikletini bırakıp kayıplara karıştığı iddia edilmişti.

KAYIP EMLAKÇI 2 5d978

Araştırmasını derinleştiren Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri de olayla ilgisi olduğu düşünülen M.G., S.M., Ç.S., T.J. ile İ.D’yi gözaltına almıştı.

emlakçı öldürülmüş 2 82c8f

 

KATİL SUÇUNU İTİRAF ETTİ, CESET BULUNDU...

Olayla ilgili bugün Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından gözaltına alınan B.K. Ahmet Ataoğlu’nu kafasına keser ile vurarak öldürdüğünü itiraf etti. B.K. verdiği ifadesinde 6 Haziran’da saat 06.53 sıralarında Teras Mevkii’ndeki barakada Ataoğlu ile yalnız olarak bulundukları sırada aralarında çıkan tartışma esnasında öfkeye kapılarak Ataoğlu’nun kafasına keser ile vurarak öldürdüğünü itiraf etti. B.K. cinayetin ardından Ataoğlu’nun cansız bedenini bir halıya sararak barakaya 10-15 metre mesafede bir alanda gömdü. B.K’nın olay yerinde göstermiş olduğu alanda yapılan kazıda Ataoğlu’nun cansız bedenine ulaşıldı.

KAYIP EMLAKÇI 3 a5b8e

Zanlının sorgusunun sürdüğü belirtildi.

Gazeteler