Bu sayfayı yazdır
Cumartesi, 06 Nisan 2019 15:18

ALANYA’NIN BUKALEMUNLARI

Yazan
Ögeyi Oylayın
(4 oy)
İnsan bazen yeni yerler,yeni çevreler görmek ister ;tanımak ister. kültürünü öğrenmek ister. ister de ister, insanoğlu doyumsuzdur. Bazen de yeni dostluk,arkadaşlıklar da kurmak ister. Tabiiki bende isterim yeni dostluklar ,arkadaşlar edinmek;Çevreyi genişletmek.. Ve neticede bir arkadaşımla bu görüşümü paylaştım. Arkadaşım da,” her insan bir değil Kıymet’ciğim dikkat et, ortam çok bozuldu.. Eski arkadaşlıklar yok, hep çıkar menfaat..” dedi. Haklı olduğunu biliyordum tabiiki de..

 

Birkaç gün sonra bir bayan arkadaşımla karşılaştım bir muhitte; yanında tanımadığım bayan arkadaşı vardı,tanıştık sohbet ettik ayrıldık.

Eeee ;çok gezen ben, bu bayanı merak ettim ve zincirin halkaları gibi, Yeni tanıştığım bayanın diğer arkadaşlarıyla da tanıştım.. Fakat bu bayanlar o kadar özgür ki birbirlerinin yüzüne canım- cicim, ama arkasından bir dinle bin ah et…

Nereye düştüm dedim kendi kendime?

Organize olmuşlar sanki ,birbirlerine erkek arkadaş mı bulmalar…

Gece eğlencelerine mi gitmeler…

Değişik erkeklerle mi takılmalar…

Birbirlerini de nasıl kıskanıyorlar görseniz?

Dedikodular havada uçuşuyor..

–Ooooh maşallah dedim.

Hele de biri var ki; kadın evli fakat apartmanında genç biriyle beraber mis. Sırf onunla beraber olmak için Mahmutlar mahallesin de ev bile tutmuş. Ama bir konuşsa tek namuslu o sanki.

Bir başkası var Alanya da, kırmadık ceviz kalmamış. Yeni evlenmiş güya ! Ama her gece bayan arkadaşlarla geç saatlere kadar dışarıda takılıyor,kocası ayrı mekanlara takılıyor,Nasıl evlilik anlamış değilim?

Ne deyip,ne yazacağımı kestiremedim..

Bu organize gurup Alanya’da her yerdeler…

Kahvaltı günleri…

Yardımlaşma günleri…

Altın günleri…

Bir de halka verilen konserler de boy göstermeler var ya; pes dedim pes…

Böyle arkadaşlıklar olmaz olsun. Kimin eli kimin cebinde belli değil.

Tabiiki de saygıdeğer ev hanımlarımızı,harika işlere ve ülkemizin geleceğine yön veren eğitmen ve iş kadınlarımızı tenzih ederek yazıyorum!

Ama şunu biliyorum, siz siz olun arkadaş edinirken Çok dikkatli ve seçici olun.

Ben bu kısa zamanda içlerine girerek Bukalemun gibi bayanları öğrenmiş oldum ve bir bayan olarak çok üzüldüm. İnşallah aralarına başka bayanları da alıp Bukalemun yapmazlar..

Takibimdeler!

Sağlıcakla kalın…

 

Okunma 15982 kez