head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sağlık durumuyla ilgili  Sosyal medya  sayfasından açıklama yaparak, söylentilerin gerçeği yansıtmadığını söyledi... 

CHP Anatlya İl BaşkanıNusret Bayar, “Son günlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in sağlık durumu üzerinden Antalya kamuoyunu meşgul eden, hiçbir dayanağı olmayan, gerçek dışı, sansasyonel dedikodu ve haberler dolaşıyor.
İl Başkanlığı olarak, Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'in sağlık durumunu ilk günden beri takip etmekteyiz. Bugün de aldığımız bilgiler doğrultusunda sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini, tüm değerlerinin normal olduğunu, en kısa zamanda görevinin başında olacağını kamuoyu ile paylaşıyoruz. Basında ve kamuoyunda dolaşan söylentilerin hiçbiri gerçeği yansıtmıyor.
Kamuoyundan beklentimiz, Böcek’in sağlık durumu ile alakalı, il başkanlığımız ve büyükşehir belediyesi yetkililerimiz dışında yapılan açıklamalara, asılsız iddialara ve yaratılmaya çalışılan algıya itibar etmemeleri” dedi. 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler