head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Sevenlerinin ve siyasi destekçilerinin oluşturduğu kalabalığa hitap eden,İyi Parti il başkan adayı İlhami Okudan’a yoğun ilgi gösterildi...

İlçe seçimlerini ve il başkanlığı seçimlerini yönetmek için il divanı tarafından görevlendirilen il başkanı Mehmet Başaran’ın takdirle karşılanan, birleştirici mesajlar içeren konuşması ve İlhami Okudan'a başarı dilekleri sonrası konuşmasına başlayan İlhami Okudan'ın, il başkanlığı açıklamasında, İyi parti ilçe başkanlarından Serap kaya İncir, Kadir Bodur, Recep Bal,Ali Özbey, Selçuk Yamansoy, Cemal Tınkaz, Hüseyin Şahin ve Muratpaşa ilçe başkan adayı Funda Aras hazır bulundu.

Antalya’nın tanınmış simaları, Serik Yörük Türkmen Derneği üyeleri ve Dünya Yörük Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, Okudan'ın Serikli hemşerileri, çok sayıda parti delegeleri ve üyeleri alanı doldurdu. Mehmet Ali Girgin, Sevgi Fırat Akçay,Hasan Yazıcı, Cemil Duran, Adnan Ayan, Z.Filiz Özkan, Fevzi Turan, Av. Cengizhan Gököz, Yüksel Şen gibi tanınmış kişilerin dikkat çektiği kalabalığa seslenen İlhami Okudan, sık sık alkışlarla kesilen konuşmasında şu cümlelere yer verdi.

İLHAMİ OKUDAN 1 thumbnail 1595935362309 f8f23

Kıymetli misafirlerimiz, kıymetli iyi partili arkadaşlarım, değerli başkanlarım.kıymetli basın mensupları.

önümüzdeki günlerde yapılacak partimizin il kongresinde başkan adayı olduğumuzu belirtmek amacı ile yaptığımız basın toplantımıza hoş geldiniz.

Malumunuz olduğu üzere önemli günlerden geçiyoruz. bu nedenle sözlerime öncelikle ve özellikle Ayasofya camiinin ibadete açılışında Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'e uzatılan menfur dile hak ettiği cevabı vererek başlamak istiyorum.

Atatürk Türk milletidir. Cumhuriyettir, bağımsızlıktır, hürriyettir. Vazgeçilmezlerimizin korunup kollanması Türk gençliğine emanet edilmiştir. Atatürk'e dil uzatmak kimsenin haddi ve hakkı değildir.Bu noktadan hareketle, siyasetçi için milli duruş önemlidir.

Bizler, ayrışmayı, düşmanlığı tetikleyen bu karanlık zihniyete seyirci kalamayız.

Devlet aklının yerini, parti ve ideoloji dilinin almasını şiddetle kınıyor, sorumluları akıllarını başlarına almaya davet ediyoruz.

şuna herkes emin olsun ki iyi parti olduğu müddetçe Türkiye’de hiçbir güç karanlık emellerine ulaşamayacaktır.

Bunun için gereken şey milli şuur, azim ve kararlılıktır. ve bu şıır ve kararlılık, ben ve arkadaşlarımda fazlasıyla vardır.

Ülkemizin içinde bulunduğu hal ve gidişattan memnun olmayan milletimizin umudu olan iyi partimizin ilk Antalya il kongresi büyük önem arz etmektedir.

Partimizin ilimizde genel ve yerel seçimlerde göstermiş olduğu başarı küçümsenemez; yönetimlerimizin güçlü bir irade ile oluşacak seçilmiş yönetimlerle daha büyük sonuçlar alınacağına inancımız tamdır.

Meselenin sadece kongre değil, ülke yönetimini devir alacak kadroların, iş başına gelme mücadelesi olduğunun, bilinci ile hazırlıklarımızı yapmaktayız.

İyi’lerin hedefi küçük olamaz. bu nedenle hedefimiz ikincilik ya da üçüncülük değil birinciliktir.

İLHAMİ OKUDAN 2 thumbnail Başkanlarla 69b10

İYİ PARTİ İKTİDAR OLMAK İÇİN KURULDU.

Kıymetli Partililerim; Malumunuz olduğu üzere ülkemiz hem ekonomik anlamda hemde sosyal yaşam alanlarına müdahaleler anlamında oldukça baskıcı ve zor günler geçiriyor.

Dolayısıyla ülkemizin İyi Parti İktidarına en çok ihtiyacı olan dönemlerdeyiz Partimiz iktidar olmak için, vatandaşlarımızı hem sosyal anlamda hem ekonomik anlamda mutlu,refah bir yaşam şekline kavuşturmak için kurulmuştur. Bizde İyi Partimizi iktidar yapmak için göreve talibiz.Cinsiyet ayrımcılığından,ülke meselelerinde Sağ-Sol ayrımından, parti içi demokrasiye, ittifak hak ve hukukunun korunmasından,İyi Partili tabanımızın isteklerine ilimizin,İnsanlarımızın,Partililerimizin sorunlarından,halkın çözüm bekleyen dertlerine kadar her konu güçlü bir il teşkilatı ile çözülebilir. Biz bunun farkında olarak yola çıktık.Yerel yönetimlerin hemşerilerimize verdikleri hizmetlerin ve sözlerin takipçisi olacağız. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere yerel yönetim seçimlerinde partimizin katkısı çok büyüktür.Dolayısıyla İyi Parti mensuplarının haklarının sonuna kadar savunucu olacağız. Kaybeden değil,Kazanan ve kazandıran olacağız.

İLHAMİ OKUDAN 3 Gurupta b7819

DEĞERLİ ARKADAŞLAR KIYMETLİ BASIN MENSUPLARI;

İyi parti; düşünüp sorgulayanların, milli duruş ve hassasiyeti yüksek olanların, kuva-i milliyecilerin partisidir.

İyi parti egemenlere, masa başında entrika yapanlara, siyaset mühendislerine kapalıdır.

İyi parti bir cesurlar hareketidir, serdengeçtilerin partisidir. Ulaşılamamak, seçimden seçime arayıp sorulmak devri iyi parti ile bitmiştir. İyi partililer çürümenin değil büyümenin yolunu açacaktır. amacımız kendi çıkarlarımız için particilik yapmak değil, liyakatle başarıya ulaşmış örnek bir yapılanma yaratmaktır. amacımız, koltuğa yapışmak değil tabanla bütünleşmek, gücünü oligarşiden, değil halkımızdan almaktır.

Liyakat sahibi bir ekiple öncelikle şehrimizde birinci parti olacağımızı, ülkemizde de iktidar olup sayın genel başkanımızı cumhurbaşkanı yapacağımızı buradan huzurunuzda tarihe bir not düşme adına söz veriyorum.

Antalya'da yapacağımız bu ilk kongre ile kurumsal bir yapının başarı hikayesini, inşallah biz yazacağız. örnek bir iyi parti il yapılanması ile ülkemize, partimize katkı sağlayacağız. bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Ayrıştırıcı değil, bütünleştirici olacağız, kaybeden değil, kazanan ve kazandıran olacağız.

Bütün ilçelerimizle birlikte ve bir bütün olacağız.Sayın Genel Başkanımız bir konuşmasında; "sağ elimi tam yüreğimin üstüne koyuyorum, Çankaya yokuşunda söylediğimiz marşı duyuyorum "demişti Ben de sözlerimi bu güzel dileğe atfen, sağ elimi yüreğime koyarak söylüyorum ki;sözümüz söz! sizin için, iyi çalışacak ve başaracağız.gayret bizden taktir Allah’tandır. Ne mutlu türküm diyene.

Alanda bulunan partililer, yoğun tezahürat ve alkışlarla konuşmasını tamamlayan İlhami Okudan ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdiler. Son olarak İlhami Okudan, Av. Salih Ezer, Mehmet Yıldırım, Mehmet Hanifi Yılmaz, Yaşar Kökçe, Hayri Tolga Motorcu, Ali Can’dan oluşan çalışma arkadaşlarıyla ve ailesi ile objektiflere poz verdi. 

İLHAMİ OKUDAN 4 thumbnail IMG 20200728 141242 afcb4

İlhami Okudan kimdir?

1967 yılında Serik Aşağıoba köyünde çiftçi bir ailenin yedi çocuğundan biri olarak dünyaya geldi. evli ve 3 çocuk babasıdır. ilkokulu köyünde, orta okulu Antalya Hızır Reis orta Okulu’nda okudu. Antalya lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul üniversitesi fen fakültesi fizik bölümünü kazandı. öğrenime devam ederken yeniden girdiği üniversite imtihanı ile yıldız teknik üniversitesi harita ve kadastro mühendisliği bölümünü kazandı. ikinci sınıftan

itibaren yıldız teknik üniversitesi ülkücü öğrenci teşkilatlanmasında bölüm başkanı, devamında üniversite başkanı ve İstanbul Beşiktaş ocak başkanlığı görevlerinde bulundu. 1993 yılında memleketi Antalya’ya geldi; Okudan harita ltd şti’ ni kurarak iş hayatına atıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Antalya il ve merkez ilçe teşkilatlarında yönetimlerde değişik görevlerde bulundu. 1996 yılında İzmir’den Mersin’e 10 ili kapsayan Ülkü Ocakları bölge başkanlığına atandı. 4 nisan 1997’de başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatını müteakip bölge başkanlığından ayrıldı. Türk ocakları Antalya şube yönetiminde görev aldı. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya şube başkanlığı, Türk mühendisler odaları birliğine bağlı il koordinasyon kurulu ve Antalya kent konseyi yerel gündem-21 yönetimlerinde çalıştı. yaşadığı kentin sosyal, kültürel ve siyasî etkinliklerine katkı ve katılım sağlaması belirgin bir yaşam tarzıdır. iyi bir Antalyaspor taraftarı olarak sportif etkinlikleri, özellikle geleneksel ata sporumuz yağlı güreşleri çok sever. şehit ve gazi aileleri yararına yapılan yağlı güreş organizasyonunda güreş ağalığı unvanını kazanmıştır. 2017 yılında İyi Parti Antalya il yönetiminde teşkilatlanmadan sorumlu il başkan yardımcısı olarak görev yaptı. Tüm İş Adamları Rusya federasyonu Sakha Cumhuriyeti Dostluk Kardeşlik ve dayanışma derneğinin kurucuları arasında ve genel başkan yardımcısı olarak görevine devam etmektedir. Göktuğ Ocakları kurucuları arasında olup yüksek istişare kurulunda görev yapmaktadır. halen İyi Parti Antalya il yönetim kurulunda siyasî işler başkanlığı görevine devam etmektedir. daha etkin hizmet edebilmek amacıyla 2020 yılı içinde yapılacak olan 1. olağan iyi parti kongresinde Antalya il başkanlığına adaydır.

bütün problemlerin kaynağı siyasettir, çözüleceği yer de siyasettir görüşündedir. hayatının hiçbir döneminde siyasetin dışında kalmamıştır. siyasetin sevgi, saygı, hoşgörü, demokrasi, akıl ve adalet ilkeleriyle yapılması halinde devletimizin ve milletimizin güzel günler yaşayacağı inancında. 

 

 

 

HABER: Cengiz SAVAŞERİ

Gazeteler