head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 24 Nisan 2024

CHP-Cumhuriyet Halk Partisi Alanya ilçe teşkilatı haftalık olağan toplantısını bugün gerçekleştirdi... 

Basının yoğun ilgisi ile karşılaşan CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ,Basın açıklamasına başlamadan önce,Alanya Basınının çok güçlü olduğunu ve çok dinamik,çalışkan ve yaygın medya ile yarışan bir Alanya medyası olmasından dolayı da memnuniyetini dile getirdi.

CHP HAFTALIK TOPLANTI 2 IMG 20201014 124518 f937a

BAŞKAN MUHİTTİN BÖCEK'İN AYRILAN DANIŞMANININ "BÖCEK UYANDIRILDI"HABERİ BİR GAFLETTİ...

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in danışmanının Twitter’da önce paylaşım yapıp ardından yayınladığı mesajı silmesiyle ilgili konuşan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Böcek’in sağlık durumu tüm Türkiye tarafından ilgiyle izleniyor ama o tür açıklama bir gafletti. Doğru değildi” dedi.

CHP HAFTALIK TOPLANTI 3 IMG 20201014 124654 5e05a

"ORMANLARIMIZI YAKANLAR VATAN HAİNLİĞİ İLE YARGILANMALI"...

CHP Alanya  İlçe Başkanı Coşkun Karadağ,basın açıklamasında; önce geçen hafta Hatay’da yaşanan orman yangınına değindi. Hatay’daki yangında büyük bir alanın yok olduğunu belirten Karadağ, “Kişisel olarak kanaatim bu ormanları sabote eden, bu konuda zaafı olan kişilerin vatan hainliği ile yargılanması taraftarıyım. Çünkü ormanlar bizim hem geleceğimiz hem yaşantımız hem de bütün canlıların hayat bulduğu bir yer. Ülkemizin birçok yerinde de rant uğruna yine ormanlar talan ediliyor. Yok altın, yok gümüş madeniydi, yok siyanürdü, bilmem neydi gibisinden ormanlarımızı talan edenler, üç beş şirkete peşkeş çekenler ya da turizme açacağım gibisinden veya yazlıklar yapacakların hepsinin bu kapsamda yargılanması gerekiyor” dedi.

CHP HAFTALIK TOPLANTI 4 IMG 20201014 124657 3b92d

BAŞKAN KARADAĞ; "CUMHURİYET ORMANI KURACAĞIZ"...

Parti olarak "Cumhuriyet Ormanı Projesi" bulunduğunu da açıklayan Başkan Coşkun Karadağ, ‘Cumhuriyet Bayramı’nda Hatay’daki yangına dikkat çekmek için bununla ilgili çalışma yapacaklarını söyledi.

CHP HAFTALIK TOPLANTI 5 IMG 20201014 124703 3bbb2

KARADAĞ: "BAŞKANIMIZ MUHİTTİN BÖCEK TEDAVİLERE OLUMLU CEVAP VERİYOR,ARAMIZA DÖNECEK İNŞALLAH"...

“Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek inşallah aramıza dönecek” diyen Başkan Coşkun  Karadağ, “Tıp Fakültesi’nden aldığımız bilgiler doğrultusunda yapılan tedavilere cevap vermeye başlandı ama bunun yine de süreç içerisinde olacağı kesin. Böcek’in tedavi süreci içerisinde bunu fırsat bilerek Onedio isimli bir platform veya birtakım kendini bilmez kişiler farklı yorumlar yaparak bu konuda rant sağlamaya çalışılıyor. Bu konuda bunların başarıya ulaşma imkanı bulunmadığı kanısındayım” diye konuştu.

CHP HAFTALIK TOPLANTI 6 IMG 20201014 124927 0bd6f

"BAŞKAN BÖCEK'İN TEDAVİ SÜRECİNDE GÖRDÜK Kİ;TÜM TÜRKİYE BAŞKANI ÇOK SEVİYOR"...

Böcek’in uyandırıldığına dair Twitter’a ‘Başkan Muhittin Böcek 35 gün sonra uyandırılmıştır. Sevenlerine, sevmeyenlerine, koltuk sevdasına girenlere saygıyla duyurulur’ yazıp paylaşımda bulunan ancak daha sonra silen danışman Serap Belovacıklı’nın görevden alınıp alınmadığı da sorulan Karadağ, “Görevden alındı mı, ben de sizler aracılığıyla duydum. Bu bir boşluğa düşme. Gerçek olan şu ki Böcek’in sağlık durumu tüm Türkiye tarafından ilgiyle izleniyor ama o tür açıklama bir gafletti. Doğru değildi. Böcek yapılan tedavilere cevap verecek konumda. Sağlığı iyiye doğru gidiyor. İnşallah kısa dönem içerisinde başkanımın dimdik ayakta görevine başlayacağı kanısındayım” ifadelerini kullandı.

CHP HAFTALIK TOPLANTI 7 IMG 20201014 124952 e4ff8

"HER HAFTALIK TOPLANTIDA YENİ ÜYE KAYDI YAPIYORUZ"... 

Son olarak şunu belirteyim diyen CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ; "Her hafta yaptığımız toplantımıza ilgi gösteren vatandaşlarımız gelip partimize üye oluyorlar ve üyelik formunu doldurup rozetlerini alıyorlar ve buda bize güç veriyor."dedi.

CHP HAFTALIK TOPLANTI ROZET TAKILDIIMG 20201014 130102 1f74a

Toplantı sonunda partiye üye olan 68 yaşındaki Ramazan Bedan’a CHP rozeti takıldı. 

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler