head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 MHP-- Milliyetçi Hareket Partisi Alanya ilçe başkanı Mustafa Türkdoğan'ın  Cumhuriyetin 97.yılında yayınladığı mesajı şöyle;

"97 yıl önce başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz dava arkadaşları tarafından kurulan Cumhuriyetin önemini ve değerini bir kere daha idrak ediyoruz.
23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ile müjdelenmiş olan Cumhuriyetle birlikte aziz milletimiz kendi kimliğiyle yeni bir medeniyete yelken açmış, meşrutiyetten cumhuriyete, saltanattan milli egemenliğe adım atmıştır.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde cumhuriyet rejimiyle yeniden ayağa kalkarak, kısa zamanda milli eğitimden, savunmaya, tarımdan, sanayi ve ticarete değin devasa atılımlar yapan; zalimin karşısında mazlumun yanında duran bu aziz millet, her zaman Türk-İslam düşmanlarının korkulu rüyası olagelmiştir.
Bu sebeple, Haçlı-Siyonist ortaklığının ülkemiz ve milletimiz üzerindeki sinsi oyunları hep devam etmiştir. Türk-İslam coğrafyasında kan dökerek yeni dünya düzeni oluşturma çabası veren emperyalist Batı, dün olduğu gibi bugün de Türkiye Cumhuriyeti’ni kendisine engel görmektedir.
Sınırlarımız içindeki ihanetin körüklenmesi, dışımızdaki husumet cephesinin genişletilerek takviye edilmesi bu yüzdendir.
Aziz milletimiz, dün olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik içinde yaşamaktan asla vazgeçmeyecek, ülkemizi içten ve dıştan kuşatan tehlikeler karşısında dimdik ayakta durmaya devam edecek, bozgunculuk isteyenlerin heveslerini boşa çıkarmayı bilecektir.
Cumhuriyetimizin 97. gurur yılını kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz silah arkadaşları olmak üzere, bu vatan için canlarını hiçe saymış şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.
Büyük Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramını kutluyor yarınlarımızın çok daha mutlu ve müreffeh olmasını canı gönülden diliyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE." 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler