head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

12 yıl boyunca, çeşitli medya kuruluşlarında görev yapan, Haber Global'in deneyimli ismi, Antalya Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanlığı görevine getirildi...

12 YIL boyunca, çeşitli medya kuruluşlarında görev yapan, Haber Global'in deneyimli ismi, Antalya Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanlığı görevine getirildi.

24 Eylül 2018'de yayın hayatına başlayan haber kanalı Haber Global’in, kurulduğu günden itibaren Ankara Haber Merkezi’nde CHP ve İYİ Parti Muhabiri olarak görev yapan Serap Belovacıklı, kanalla yollarını ayırdı.

Serap Belovacıklı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Basın Danışmanı olarak görev yapacak.

 

SERAP BELOVACIKLI KİMDİR?

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Belovacıklı BBC Eğitim Merkezi'nde diksiyon, Basın Enstitüsü Derneği'nde ise Bilgisayar Destekli Araştırma Habercilik dersleri aldı.

Mesleğe 2007 yılında Olay TV'de Yönetmen olarak adım atan Belovacıklı daha sonra Habertürk'e transfer oldu.Burada 2 yıl süreyle çalışan deneyimli gazeteci ardından Akşam gazetesinin internet sitesi editör kadrosuna katılarak ses getiren röportajlara imza attı.

Bir süre sonra Artı1 TV'ye geçiş yapan Belovacıklı kısa bir süre TVEM'de sunuculuk görevinde de bulundu.2015 yılının Ekim ayında Yurt Gazetesi ile anlaştı. Kısa bir süre burada görev yapan Belovacıklı daha sonra Posta Gazetesi'ne politika editörü olarak transfer oldu. Eylül 2018 itibariyle de Haber Global'in Ankara Bürosu'nda siyaset muhabiri olarak göreve başladı.

Gazeteler