head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Yakalandığı Coronavirüs hastalığının ardından, "Nefes darlığı ve ak ciğerinde oluşan yırtılma sebebi ile" aylarca yoğun bakımda kalan ve Türkiye kamuoyunda ,Alanya Güneşi Gazetemizin sorularında da yer bulan;

--Başkan Böcek'e ne oldu? 

--Bu nasıl bir muammadır? 

Tepkilerinden sonra  ve  105 günlük sessizliğin ardından , Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ; o gülen yüzü ile fotoğrafını ve bir gün sonra da sesli mesajını  AÜ- Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden  yayınlamıştı.

 

VE AYLAR SONRA BAŞKAN  MUHİTTİN BÖCEK EVİNDE...

Bütün Türkiye de, Antalya ve ilçelerinde, CHP Camiasında büyük endişe ve üzüntü yaratan bu süreç, bu akşam dualar ve kurban kesimleri eşliğinde son buldu.

Antalya Büyük Şehir Belediye Başkanı ,Türkiye'nin dualarla sevdiği ve konuştuğu Muhittin Böcek  nihayet uzun bir ayrılığın ardından evine gitti.

 

BAŞKAN MUHİTTİN BÖCEK EVİNDEN İLK FOTOĞRAF VE MESAJINI VERDİ...

BCEK AYLAR SONRA EVİNDE129480351 894958017943320 9154775486665292807 n a07d9

Başkan Muhittin Böcek Evinden ilk fotoğraflı mesajında; " Aylar süren ayrılığın ardından eve dönmenin mutluluğuyla tüm hemşehrilerime kucak dolusu selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Hepinizi çok seviyorum. #BizBirlikteGüçlüyüz" dedi.  

 

 

 

Ve Başkan Böcek artık evinde!

Çok özledik.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 108 gün sonra evine döndü. Akdeniz Üniversitesi Hastanesindeki tedavisi tamamlanarak evine dönmenin mutluluğunu yaşayan Başkan Böcek, evinden hemşerilerine selam ve sevgilerini gönderdi. ‘Biz birlikte güçlüyüz’ mesajı verdi.

 

Coronavirüse yakalanmasının ardından akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle 108 gündür tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, artık evine döndü. AÜ Hastanesi doktorları ve sağlık çalışanlarının yoğun mücadelesi sonunda tedavisi başarıyla tamamlanarak normal odaya alınan Başkan Böcek, bu süreci de başarıyla tamamlayarak artık taburcu oldu. Başkan Böcek, 3 Aralık Perşembe akşam saatlerinde Akdeniz Üniversitesi Hastanesinden taburcu edilerek evine döndü.
Başkan Böcek, bu mutluluğunu hemşerileriyle sosyal medya üzerinden anlamlı bir mesajla paylaştı. “Aylar süren ayrılığın ardından eve dönmenin mutluluğuyla tüm hemşerilerime kucak dolusu selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Hepinizi çok seviyorum. Biz birlikte güçlüyüz” diye seslenen Başkan Böcek’in paylaşımını sevenleri de yorum yağmuruna tuttu. Antalyalılar ve Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlar, Başkan Böcek’in taburcu olduğu haberine sevinç, mutluluk, özlem ve seni seviyoruz mesajları ile karşılık verdi.

 

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler