head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

İkinci dönem yeniden Alanya Belediye Başkanlığına seçilen, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel;Seçildiği günden beri gazetemiz ALANYA GÜNEŞİ'ne ilan-reklam vermemek de direniyor ve gazetemize Mobbing ( BASKI-SİNDİRME ) uyguluyor...

ADEM.M.YÜCELsevgilim baskan degil kuzeniydi 7485813 3388 m 311a8

Bir önce ki dönemde kendisini açık açık desteklediğimiz Adem Murat Yücel,31 Mart seçimlerinde Millet ittifakı adayına da Manşetlerden yer verince gazetemize adeta cephe aldı ve İlan-reklam vermeyerek,ekonomik yönden zayıflatmayı-Baskı yaptığını düşünüyor.

Bu etik olmayan davranışı değerli okurlarımız ve kamuoyumuzun takdirlerine bırakırken sayın başkana şunu söylemek istiyoruz!
ALANYA GÜNEŞİ GAZETESİ,Siz dahil herkesin sesidir. Yerel yönetimler Yerel basını güçlendirmeli,ayırım yapmadan destek olmalıdır.Örnek almak istiyorsanız,İzmir Büyükşehir Belediyesi başkanı sayın Tunç SOYER'in uygulamalarına bakınız lütfen.

KAMUOYUMUZA VE ADEM MURAT YÜCEL'E !


Yazılı gazetemiz Alanya Güneşi ve haber portalımız www.alanyagunesi.com Alanya halkına ve Ülkemiz den vede dünyanın bir çok yerinden bizleri takip eden okuyucularına saygısından dolayı,Siz ve Alanya Belediyemiz başta olmak üzere herkesin; Terör örgütleri ve hainler hariç,Her kesimin sesi olmaya ve yayın hayatını güçlenerek sürdürmeye devam edecektir.

ALANYA GÜNEŞİ GAZETESİ, Bağkur'lu-Sigortalı Çalışanı olan,vergi mükellefi bir kamu kurumudur.Belediye de Başkanın özel şirketi değil,bir kamu kurumu ve Alanya halkının malıdır bir nevi..
Kimse keyfi davranamaz...
Biz Basın İlan kurumuna üyeyiz ve Kurumlarda ilanları eşit şekilde vermek zorundadır.Nasıl ki ihaleleri herkese açık yapıyorsa ve uygun fiyatı verene veriyorsa,bu ilan meselesi de budur...

Alanya Güneşi Gazetesi Yönetimi adına;
İmtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni
İBRAHİM AKDAĞ

Gazeteler