head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

FAKİR BABASI BAŞKAN MUHİTTİN BÖCEK...

Alanya da 102 ve Antalya ve ilçelerinde 900 muhtara aileleri ile birlikte tatil yaptıran Eski başkan Menderes Türel'in uygulamasına son veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek; "Milletin parası ile kimseye tatil yaptırmam.Buradan Tüm ilçelerde ki CHP yönetimimize talimat verdim,Ne kadar yoksulumuz ve yardıma muhtaç aillelerimiz var ise tespit edin,Bu bütçeyi o ailelerimize aktaralım ve mutlu aillerimiz ile birlikte bizde mutlu olalım.."diyerek büyük takdir topladı...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Milletin parasıyla muhtarlara tatil yaptırmam. Kimse kusura bakmasın” dedi.

Finike’de bir dizi ziyaretler de bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, önemli açıklamalarda bulundu. Ak Partili Menderes Türel döneminde muhtarların tatil yaptırıldığına ilişkin sorular üzerine açıklamalarda bulunan Başkan Böcek, “Benim öyle tatil vaadim yok. Milletin parasıyla kimseye tatil yaptırmam. Kimse kusura bakmasın. Ben vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya geldim. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumaya, kollamaya geldim. Bugüne kadar başkasının cebinden ağalık yapmadım. Biz işimizi yapmaya çalışacağız canla başla, sizlerle beraber” dedi.

turel muhtarlarla bu cd8c074ea3838e7aab7c 2e53d

Bilindiği gibi 2014-2019 döneminde Alanya’daki 102 mahalle muhtarının yanı sıra Antalya ve 19 ilçesindeki yaklaşık 900 muhtar, Menderes Türel tarafından Belek’teki lüks otellerde aileleriyle tatile davet ediliyor ve burada istişare toplantıları yapılıyordu.

 

Öte yandan Başkan Muhittin Böcek’in Alanya’daki CHP İlçe Teşkilatı’na talimat verip, yardıma muhtaç ne kadar aile ve çocuk varsa belirlemelerini, muhtarları tatile götürmeyip bu bütçeyi yardıma muhtaç aile ve çocuklara vereceği öğrenildi.

Gazeteler